Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Dzień dobry
Ja już na badaniach czekam żeby otworzyli
Ja już na badaniach czekam żeby otworzyli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem szczerzeWidzę że u Was TSH bliżej wartości zero. U mnie przy pierwszym badaniu jak i teraz przy kolejnym wynosi 2.4 czy jest powód to zmartwień ??
Ja 3.8, dziś chcę poprosić gina o anty tpo, anty tg, ft3, ft4... TSH i z kompletem iść do Endo...Nie wiem szczerze
Ja najpierw 3.1 po lekach 0.3
Dzisiaj powtarzałam
Ja w poniedziałek idę do endokrynolog,dziś robiłam tsh ft4 bo w zeszłym miesiącu wszystko robiłam. To najwyżej powie co powtarzać.Ja 3.8, dziś chcę poprosić gina o anty tpo, anty tg, ft3, ft4... TSH i z kompletem iść do Endo...
ja mam hashimoto i sprawdzane tsh często, póki było poniżej 1 byłam na tej samej dawce euthyroxu co przed ciąża czyli 25, w poniedziałek juz tsh było powyżej 2 i endo zleciła podwojenie dawkiWidzę że u Was TSH bliżej wartości zero. U mnie przy pierwszym badaniu jak i teraz przy kolejnym wynosi 2.4 czy jest powód to zmartwień ??
A podeslesz linka?Dziewczyny zapraszam na wątek zamknięty, jak nie zaczniemy tam pisać o codziennych sprawach to bez sensu będzie.
Powinnaś mieć wiadomość od adminki bo na liście byłaś wpisana. Wchodzisz przez ten link w wiadomości i dodajesz do obserwowanych aby mieć powiadomienia.A podeslesz linka?
Ja wczoraj miałam prenatalne. Wszytko ok. Pan doktor potwierdza że dziewczynka [emoji38] dobry lekarz [emoji12]
Wczoraj powiedzieliśmy młodej o ciąży [emoji28] głupio zrobiliśmy bo jej powiedzieliśmy że jak mama wróci od lekarza to będzie niespodzianka [emoji85] pokazuje jej zdjęcie USG a ona się popłakała że nie chce takiej niespodzianki tylko coś do jedzenia [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ale potem jej wytłumaczyliśmy o co dokładnie chodzi i zaczęła się cieszyć, przytulać brzuch i mówić siostrzyczce że ją kocha [emoji7] wzruszenie poziom milion!
Dzisiaj mnie czeka rozmowa w pracy :/
Ja też mam silne mdłości i bóle głowy i też mi się wydaje że po duphastonie. Pogadam z lekarzam bo serio podejrzewam że on mnie na tych lekach to by do 36tc najchętniej trzymał..