angelka_m_s
Fanka BB :)
Ja poproszę, bo nie dostalam wiadomościA i tak przypominam o wątku zamkniętym bo może ktoś przeoczył wiadomość od adminkiJeżeli nie dostaliście wiadomości to dajcie znać, a napisze aby dodała.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja poproszę, bo nie dostalam wiadomościA i tak przypominam o wątku zamkniętym bo może ktoś przeoczył wiadomość od adminkiJeżeli nie dostaliście wiadomości to dajcie znać, a napisze aby dodała.
Tak, to byłam jaDziękiDobrze pamiętam, ze to Ty pisałaś że robiłaś Nifty przy ryzyku ZD 1:11? Przeczytałam teraz, ze tego typu testy zaleca się przy niższym ryzyku niz 1:300 i zastanawia mnie dlaczego. Ja już chyba wariuje od gonitwy myśli jaką mam w głowie. Myślicie, ze jesli Nifty wyjdzie dobrze to mogę zapomnieć o tym głupim tescie Pappa i cieszyć się ciąża? Przełożono mi pobranie krwi na jutro, bo przez długi weekend był problem z dostarczeniem przez kuriera zestawu do pobierania krwi. Ile Wy dziewczyny czekalyscie na wynik. Pewnie w tym tygodniu bez szans, ale myślicie ze za tydzień juz będą?
Napisze do adminki, bo faktycznie zniknęłaś na trochęWitajcie dziewczyny po dluzszej przerwietrochę po moich przezyciach musiałam zrobić sobię przerwe. Dzisiaj jestem juz po wizycie, po duzyn krwiaku nie ma juz sladu i mamy piękne zdjęcia naszego.. synka! Będzie synek
jak dodać się do grupy zamknietej? Jest jakaś nowa?
Ok dziękujęNapisze do adminki, bo faktycznie zniknęłaś na trochęJak cię doda to wyślę ci link.
Ja czekałam 5 dni kalendarzowych. Robilam w środę a wyniki miałam w poniedziałek ranoDzięki [emoji8] Dobrze pamiętam, ze to Ty pisałaś że robiłaś Nifty przy ryzyku ZD 1:11? Przeczytałam teraz, ze tego typu testy zaleca się przy niższym ryzyku niz 1:300 i zastanawia mnie dlaczego. Ja już chyba wariuje od gonitwy myśli jaką mam w głowie. Myślicie, ze jesli Nifty wyjdzie dobrze to mogę zapomnieć o tym głupim tescie Pappa i cieszyć się ciąża? Przełożono mi pobranie krwi na jutro, bo przez długi weekend był problem z dostarczeniem przez kuriera zestawu do pobierania krwi. Ile Wy dziewczyny czekalyscie na wynik. Pewnie w tym tygodniu bez szans, ale myślicie ze za tydzień juz będą?
Mam nadzieję że tym razem też szybko dostanę... Czekam na kuriera by zabrał paczkęJa czekałam 5 dni kalendarzowych. Robilam w środę a wyniki miałam w poniedziałek rano