Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Do mnie Kopernika nie przemawia ale jeśli masz tam lekarza to może warto.Lekarz u którego prowadzę ciąże jest z Kopernika, ale właśnie rozważam Ujastek, bo też właśnie w moimi otoczeniu dużo osób go wybierało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do mnie Kopernika nie przemawia ale jeśli masz tam lekarza to może warto.Lekarz u którego prowadzę ciąże jest z Kopernika, ale właśnie rozważam Ujastek, bo też właśnie w moimi otoczeniu dużo osób go wybierało
Ja szczepiłam się przed ciążą ale za miesiąc wezmę trzecią dawkę jak tylko minie wymagane 6 miesięcy po drugiej. Niedawno byłam w szpitalu i pytanie czy jestem szczepiona w trakcie pobytu padło wiele razy. W sumie nie wiem dlaczego - jakbym mówiła że nie to omijaliby mnie łukiem czy co?Dzień Dobry
Dziewczyny mam pytanie, na ostatniej wizycie lekarz zalecił mi zaszczepienie się przeciwko covid. (za około miesiąc 'na spokojnie') teraz pytanie, szczepić się czy nie...?Boję się że będę czuła się fatalnie po szczepionce, byłam niedawno przeziębiona...
A pomijajac covida, z euthyrox 50, endokrynolog zniżył mi dawkę do 25, i mam do wykonania kilka badań.
Jako że jutro pyka 13tc, zaczynam czuć się lepiej, pewniej, i jakoś tak pozytywniej, czego życzę wam wszystkim
Jutro badania prenatalne, nie mogę się doczekać, i gdzieś tam liczę że widać płeć
Całusy z Krakowa mamcie!![]()
A wiesz może czy w niedzielę tez udostępniają wyniki? Dziś jest wtorek, więc jeśli będzie jak u Ciebie i yo może do końca tygodnia będę juz wiedziała.Ja czekałam 5 dni kalendarzowych. Robilam w środę a wyniki miałam w poniedziałek rano
Hey, ja się w przyszłym tygodniu wybieram na trzecią dawkę.Dzień Dobry
Dziewczyny mam pytanie, na ostatniej wizycie lekarz zalecił mi zaszczepienie się przeciwko covid. (za około miesiąc 'na spokojnie') teraz pytanie, szczepić się czy nie...?Boję się że będę czuła się fatalnie po szczepionce, byłam niedawno przeziębiona...
A pomijajac covida, z euthyrox 50, endokrynolog zniżył mi dawkę do 25, i mam do wykonania kilka badań.
Jako że jutro pyka 13tc, zaczynam czuć się lepiej, pewniej, i jakoś tak pozytywniej, czego życzę wam wszystkim
Jutro badania prenatalne, nie mogę się doczekać, i gdzieś tam liczę że widać płeć
Całusy z Krakowa mamcie!![]()
Wątpię bo to jakaś polska placówka pośredniczy i raczej w niedzielę nie będą pracowaćA wiesz może czy w niedzielę tez udostępniają wyniki? Dziś jest wtorek, więc jeśli będzie jak u Ciebie i yo może do końca tygodnia będę juz wiedziała.
Tak właśnie czytają.Miałam dzisiaj mrożącą krew w żyłach przygodę. Miesiąc temu zrobiłam Nifty, odebrałam wyniki, napisali że niskie ryzyka, ulga. Zastanowiło mnie dlaczego mam tam wyróżnione tylko 3 główne trisomie i płeć skoro miało być jeszcze kilka innych rzeczy, aneuplouidie, przypadkowe odkrycia itd. ale stwierdziłam że może jak jest ok to nie piszą już tych pozostałych. Wczoraj wieczorem trafiłam gdzieś w necie na czyjeś wyniki Nifty i mnie zmroziło.... inaczej ta karta z wynikami wygląda.. Tak dzwoniłam dziś do firmy od Nifty i do kliniki która pośredniczyła i potwierdziło się DALI MI TYLKO PIERWSZĄ STRONĘ WYNIKÓWNa dole był podpis i data więc nie zorientowałam się. Dotarło do mnie że od miesiąca się cieszę że wszystko ok a ja tych wyników tak naprawdę nie znam, tylko część.
Na szczęście dosłali mi badanie na maila i okazało się że wyniki są dobre. Co czułam sprawdzając wyniki drugi raz to moje. Co ciekawe żaden z moich 2 wspaniałych ginów się nie zorientował że nie ma jednej strony a oglądali![]()