Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spoko, wszystko ok, nawet detektorem tętna poszukał i znalazłJak się czujecie?
Jak wizyty?
Czy bratowej dziecko jest zdrowe? Zastanawiam się czy covid w 4-5 tyg ciąży ma wpływ na rozwój dziecka.Przy covid w ciąży bardzo wzrasta ryzyko powstania zakrzepów i po przejściu covid w ciąży lekarze zalecają branie heparyny praktycznie do końca ciazy (moja przyjaciółka przeszła w 4 miesiącu a moja bratowa w 4-5 tyg).
Czy bratowej dziecko jest zdrowe? Zastanawiam się czy covid w 4-5 tyg ciąży ma wpływ na rozwój dziecka.Przy covid w ciąży bardzo wzrasta ryzyko powstania zakrzepów i po przejściu covid w ciąży lekarze zalecają branie heparyny praktycznie do końca ciazy (moja przyjaciółka przeszła w 4 miesiącu a moja bratowa w 4-5 tyg).
Tak, zdrowy chłopak, rośnie jak na drożdżachCzy bratowej dziecko jest zdrowe? Zastanawiam się czy covid w 4-5 tyg ciąży ma wpływ na rozwój dziecka.
Ogolnie jesli chodzi o covid w 1 trymestrze ciazy to jest najgroźniejszy wlasnie na tym etapie.Czy bratowej dziecko jest zdrowe? Zastanawiam się czy covid w 4-5 tyg ciąży ma wpływ na rozwój dziecka.
Dziękuję za odpowiedź. Ja się trochę boję, bo tyle co dowiedziałam się o ciąży i 3 dni później okazało się, że mam covid. Generalnie przeszłam bardzo łagodnie, bo straciłam tylko smak i węch na 5 dni, ale i tak sie boję, bo akurat zachorowanie przypadło na rozwój serduszka u dziecka, a w poprzedniej ciąży przeziębiłam się akurat też w 4-5 tyg ciąży i synek urodził się z połową serduszka.Tak, zdrowy chłopak, rośnie jak na drożdżachtylko od początku ciąży była na zastrzykach z heparyny, ale covid nie był jedynym wskazaniem do tego.