nutka83
Fanka BB :)
WzajemnieWesołych Świąt majóweczki [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WzajemnieWesołych Świąt majóweczki [emoji6]
Myśle ze może nakładać się jedno z drugim.Hej dziewczynyczy ktoras z Was ma dusznosci? Mi doskwierają co jakis czas, ale dzisiaj to juz jakas masakra
caly dzien mnie to meczy. Ciezko mi sie oddycha.
Miesiac temu mialam covid i juz sama nie wiem czy to po covidzie czy to przez ciaze .
Mi bardzo pomagały masaże meza. Dwa razy po prawie 2 tyg mnie trzymały takie bole ze z lozka mnie musieli podnosićWitam , dołączam z chłopczykiem z terminem na 26 majadruga ciąża i w przeciwieństwie do pierwszej okropne dolegliwości ze strony kręgosłupa. Podejrzewam rwę kulszowa , czy macie jakieś domowe sposoby na łagodzenie ataków ? Do porodu wyląduje chyba o lasce ...
Moj niestety ma zerowe umiejętnościMi bardzo pomagały masaże meza. Dwa razy po prawie 2 tyg mnie trzymały takie bole ze z lozka mnie musieli podnosić
Teraz tez odczuwam delitane bole ale sa niczym w porownaniu do tego co mialam![]()
Moj tez masażysta nie jestMoj niestety ma zerowe umiejętności![]()
@nutka83 jak to teraz wygląda?Jak dołączyć do tej prywatniej grupy mamusiek majowych?![]()