hahhah będzie dobrze. Mój lekarz dał mi limit dwa kilo na 4 tygodnie teraz się wyrobiłam ale poprzednio się na słuchałam bo 3.2 kg do przoduja też mam wrażenie, ze po samych światach 2 kg na plusie wskoczylo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahhah będzie dobrze. Mój lekarz dał mi limit dwa kilo na 4 tygodnie teraz się wyrobiłam ale poprzednio się na słuchałam bo 3.2 kg do przoduja też mam wrażenie, ze po samych światach 2 kg na plusie wskoczylo![]()
To ja mam wyjątkowo wyrozumiałegohahhah będzie dobrze. Mój lekarz dał mi limit dwa kilo na 4 tygodnie teraz się wyrobiłam ale poprzednio się na słuchałam bo 3.2 kg do przodu
Nie mam oporówto korzystaj![]()
hahahaha ja jak mam już za dużo na wyświetlaczu to mam przed oczami lekarzaNie mam oporów![]()
Koleżanka mega jadła w ciąży słodycze a krzywa wyszła jej dobrze. Ja nie miałam wogole ochoty na słodkie i wyszła mi cukrzycaJa to się tak boję następnej wizyty.. Nie mogę się pohamować jeśli chodzi o słodyczei za 2 tyg robię krzywą i aż się boję co wyjdzie
![]()
to jesteś na takim etapie jak ja słodycze po prostu bym łykała nie jadłaJa to się tak boję następnej wizyty.. Nie mogę się pohamować jeśli chodzi o słodyczei za 2 tyg robię krzywą i aż się boję co wyjdzie
![]()
a jak wystrzeli cukier po tej glukozie to jakieś leki czy tylko dietaKoleżanka mega jadła w ciąży słodycze a krzywa wyszła jej dobrze. Ja nie miałam wogole ochoty na słodkie i wyszła mi cukrzyca![]()