G
gość V
Gość
Gratulacje! @mArusia33 fajnie mieć swoje szczęście przy sobie. Powodzenia dla reszty ❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Również powodzenia!!Hej wszystkim, mój termin to 22 maj ale nic na razie nie wskazuje na poród. Pobolewa mnie podbrzusze ale szyjka się jeszcze nie skraca. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu się zacznie. Powodzenia dla wszystkim mam![]()
ojjj tak cudownieGratulacje! @mArusia33 fajnie mieć swoje szczęście przy sobie. Powodzenia dla reszty ❤
To moja pierwsza ciąża. Wlasnie dziewczyny jak to u Was jest rodzicie przed terminem czy po? Ja bardzo licze ze zacznie sie w tym tygodniu.Również powodzenia!!Pierwsza ciąża czy już masz większe doświadczenie?
![]()
Urodziłam przed przez cięcie.To moja pierwsza ciąża. Wlasnie dziewczyny jak to u Was jest rodzicie przed terminem czy po? Ja bardzo licze ze zacznie sie w tym tygodniu.
Kup paczkę do szpitala paczkę do domu j na bierząco najlepiejHejka czy któraś mogłaby mi powiedzieć ile paczek pieluszek 1 potrzeba? U mnie jeszcze 100dni do porodu ale szukam info i nie ma nigdzie.
u nas ok Werka już na mm bo w cyckach miałam tyle co nic trochę ściągałam ale lekarz nie kazał męczyć ani jej ani siebieHej co słychać?