A mi się coś ubzduralo ze 18.4516.15,ale będę dzwoniła do położnej czy się zwolniło coś wcześniej bo mąż ma wolne to mogę jeszcze wcześniej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mi się coś ubzduralo ze 18.4516.15,ale będę dzwoniła do położnej czy się zwolniło coś wcześniej bo mąż ma wolne to mogę jeszcze wcześniej![]()
Niedługo nasze głowy będą stały obok ciała, nie warto będzie je zabierać gdziekolwiek hahahaA mi się coś ubzduralo ze 18.45skąd mi się to wzięło nie wiem
Też jestem mega ciekawa, zależy mi by poznać umiejscowienie, o serduszku jutro to chyba można tylko pomarzyćJa właśnie jestem ciekawa co jutro zobaczę.
W poprzednich ciążach nie robiłam bety na takim poziomie, 1000 z groszem i wizyta, ziarenko maleńkie tylko było.
Ja! ja mam o 18:45 jutroA mi się coś ubzduralo ze 18.45skąd mi się to wzięło nie wiem
Wiedziałam !Też jestem mega ciekawa, zależy mi by poznać umiejscowienie, o serduszku jutro to chyba można tylko pomarzyć
Ja! ja mam o 18:45 jutro![]()
to tak jak u nas, drugie dziecko a na stanie 3 latkaDzięki za powitanieto już 2gi bombelek. Na stanie jeszcze 3latka.
Ja włączyłam 6 dni i teraz jaka ulga zero bóluDawajcie,dziewczyny, koniecznie znac po wizytach!Troche mniej sie udzielam, ale Pilnie obserwuje Wasze historie
P.S ja nadal walcze z rwa kulszowa, takze kobietki z podobnym doswiadczeniem, blagam o rady!