Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinno być już, ja serduszko miałam 5+2 tak i tym razem wypada wizyta.Możliwe ale mieszkam w Belgii i nie wiem czy w ogóle tu coś takiego jest...W piątek będzie 6t1d to serduszko już powinno bić
![]()
Ooo szybciutkoPowinno być już, ja serduszko miałam 5+2 tak i tym razem wypada wizyta.
Ja zawsze liczę wg omOoo szybciutkoJa ostatni okres miałam 20 lipca a owu dopiero 11-13 sierpnia i nie jestem pewna jak liczyć bo tak wychodziłoby 5+4 a ciąża jest przecież młodsza
![]()
U mnie sprawa było dość proste, bo mąż wrócił z delegacji i nagle przypomnieliśmy sobie jak to było na początku naszego związku...Ooo szybciutkoJa ostatni okres miałam 20 lipca a owu dopiero 11-13 sierpnia i nie jestem pewna jak liczyć bo tak wychodziłoby 5+4 a ciąża jest przecież młodsza
![]()
Ja też dzięki Flo wiem kiedy była owu, bo codziennie mierzyłam temp, tylko mój cykl powinien trwać koło 37 dni, bo owu byla w 23-25 więc dość późnoU mnie sprawa było dość proste, bo mąż wrócił z delegacji i nagle przypomnieliśmy sobie jak to było na początku naszego związku...
To był 15-17dc (6-8sierpienia ) a cykl mam od 27 do 30 dni. Pomogła też apla Flo, która używam już od paru lat i tam wszystko zaznaczam, więc miałam czarno na białym co jak i gdzie.
heheh fauna historia.Mi lekarz powiedział ze chłopiec. Myśle jak to ?! Miała być dziewczynka. Mówię do mojego
- nie mówmy nikomu poczekajmy.
A on- a na co mamy czekać
To mówię a rób jak chcesz.
tydzień albo dwa tyg później na prenatalnych lekarz mówi - pozdrowi Pani kolegę ale nie podzielam jego zdania.
Nie powiedział wprost ale już wiedziałam ze dziewczynka. To moj lekarz później mi zrobił zdjęcie pipki żeby mieć dowódi nie mógł przeżyć do końca ciąży co go tknęło ze powiedział tak szybko j jeszcze zaznaczył to w książeczce (później musiał zamazać żeby zmienić
)
Ale wspomnienia fajne![]()