wednesday
Aktywna w BB
to zależy co jutro powieWitajI gratuluję! Wybierasz się do ginekologa na usg czy po leki itd? Wczoraj miałam betę 267 i myślę kiedy w tym tygodniu byłby dobry termin
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to zależy co jutro powieWitajI gratuluję! Wybierasz się do ginekologa na usg czy po leki itd? Wczoraj miałam betę 267 i myślę kiedy w tym tygodniu byłby dobry termin
![]()
Trzymam kciuki żeby nie przyszedł i okazało się ze to był fake negatyw. A robiłaś innej firmy czy dalej FR?Czesc. Ja sie przyszłam pożegnać. Okres jeszcze co prawda nie przyszedł ale dziś z rana test już kompletnie negatywne
Kciuki za was dziewczyny i życzę wam wszystkim spokojnej ciąży
Witamy. Wizyty są później bo wcześniej nic nie widaćCzęść dziewczynyi ja się z wami nieśmiało...bardzo nieśmiało witam..boję się jeszcze cieszyć, ale dwie kreseczki są.
Póki co jeszcze jestem przed terminem @. Z aplikacji wychodzi na 11 majajutro się wybieram na betę i umawiam się do gina, który jak zwykle będzie kazał przyjść ok 6-7 tc
![]()
Tak, tak. Bardziej myślę o lekach, bo ostatnio brałam progesteron ..a teraz nie wiem co zrobićWitamy. Wizyty są później bo wcześniej nic nie widać
Ja też idę wcześnie, 5+2Część dziewczynyi ja się z wami nieśmiało...bardzo nieśmiało witam..boję się jeszcze cieszyć, ale dwie kreseczki są.
Póki co jeszcze jestem przed terminem @. Z aplikacji wychodzi na 11 majajutro się wybieram na betę i umawiam się do gina, który jak zwykle będzie kazał przyjść ok 6-7 tc
![]()
Mnie tak na ok 5 dniIle przed @ wyszły Wam pozytywne testy?![]()