Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Znam to znamKurde oszaleję zaraz!!!już ciśnienie miałamwpisałam zła datę w poniedziałek był 30.08 a ja wpisałam 29.08 ufffff ja pierniczę ....teraz wyszło w normie 104.3%
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znam to znamKurde oszaleję zaraz!!!już ciśnienie miałamwpisałam zła datę w poniedziałek był 30.08 a ja wpisałam 29.08 ufffff ja pierniczę ....teraz wyszło w normie 104.3%
Też bym miała. Fajnie rośnieRoztrzepaniezawał na miejscu
To chyba mogę się umawiać powoli na drugi tydzień już może coś będzie widaćTeż bym miała. Fajnie rośnie
Byle do wizyty.
Ja w poniedziałek miałam ponad 1200 to myślę że już coś w piątek zobaczę.To chyba mogę się umawiać powoli na drugi tydzień już może coś będzie widać![]()
Ja mam niby taki sam termin z miesiaczki, a w poniedzialek mialam bete 190Ja w poniedziałek miałam ponad 1200 to myślę że już coś w piątek zobaczę.
Wyniki u każdego będą inne, ja w każdej ciąży miałam inaczej.Ja mam niby taki sam termin z miesiaczki, a w poniedzialek mialam bete 190zaczynam sie martwic