Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Trzymam kciuki.Jak u mniedokładnie 11-13, oby obraz usg podobny był
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki.Jak u mniedokładnie 11-13, oby obraz usg podobny był
![]()
To może to jakieś inne sierpniowkiAle długo się udzielałaś czy krótko?? Bo weszłam na listę sierpniowek i tam nie ma podobnego tylko @klaolia ona chyba miała z 3 dziewczynki hmmm
Supcio !! To czekamy teraz na 21 września i serduszko!![]()
Chyba tylko ParacetamolDziewczyny. Pytanie za 100 punktów.
Zaczęła mi znowu rosnąć ósemka . Czy mogę brać jakieś przeciwbóle? Już nie daje rady
Gratulacje. A który to tydzieńWszystko dobrze. Zarodek jest w pęcherzyku,ale jeszcze bez serduszka,na tym etapie może tak być,z prawego gdzie miałam cp . 21.09 kontrola i założymy kartę. Cytologie od razu zrobił. Mogę nadal kpbez leków jestem bo wyniki są ok , a nie zaleca się przy karmieniu progesteronu więc zostajemy tak jak jest.
Dostałam od razu leki na tarczyce.
Ciąża daleko od blizny po ccDoktor starą bliznę wytnie przy cięciu.
Terminu nie ustalał ani nic.
Wg om 5+2Gratulacje. A który to tydzień
Paracetamol? I do dentysty. W pierwszej ciąży tak miałam , jak na złośćDziewczyny. Pytanie za 100 punktów.
Zaczęła mi znowu rosnąć ósemka . Czy mogę brać jakieś przeciwbóle? Już nie daje rady
Masz możliwość zadzwonić do swojego gina? Masz oprócz plamień jakieś bóle?Zobaczyłam małe brązowe plamienia właśnie... nie wiem co robic
Właśnie miałam pisać.@sunflower21 czekamy na wieści![]()