• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Chciałam zapytać, chociaż to pewnie wcześnie. Macie jakichś jedzeniowych ulubieńców ostatnio? Bo ja wielbię zupki chińskie, no kocham i już.
A tez na to odpowiem jeszcze, ja niestety jem od 2 tygodni wszystko co da sie zjesc i z wagi 55 kg mam 60 w dwa tygodnie i NIE MOGE SIE OPANOWAC a to dlatego ze palilam nalogowo a teraz to same wiecie. Codziennie szla paczka papieroskow i jest mi teraz cholernie ciezko, a jeszcze jestem na tym chorobowym tydzień i naprawde wrzuucam w siebie jak w smietnik. A typowi ulubience to kazdy rodzaj ogorka i gorące kubki knora😍😍😍

A tez na to odpowiem jeszcze, ja niestety jem od 2 tygodni wszystko co da sie zjesc i z wagi 55 kg mam 60 w dwa tygodnie i NIE MOGE SIE OPANOWAC a to dlatego ze palilam nalogowo a teraz to same wiecie. Codziennie szla paczka papieroskow i jest mi teraz cholernie ciezko, a jeszcze jestem na tym chorobowym tydzień i naprawde wrzuucam w siebie jak w smietnik. A typowi ulubience to kazdy rodzaj ogorka i gorące kubki knora😍😍😍
Ja mam prawie 3 kg

reklama
To patrz kobieto bo szybko rośniesz żeby Cie potem taczką nie wozili hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry