Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Spokojnie.Cześć dziewczyny ja jestem jakaś nerwowa mniej bolą mnie piesi i już zaczynam wariować![]()
Ja też tak mam że dzisiaj mi nic nie było,aż zjadłam pół składania

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie.Cześć dziewczyny ja jestem jakaś nerwowa mniej bolą mnie piesi i już zaczynam wariować![]()
Przypomnij mi,macie dzieci już?
To konkretnieCórkę 4-letnią, z mojego poprzedniego związku. Mąż będzie ją przysposabiał.
Z typowej jedynaczki przeskok na czwórkę.![]()
Ja mam 22 na 18 to są urodziny mojego męża mam nadzieję że niespodzianka się uda bo on jeszcze nic o ciąży nie wieJa mam 28.09 o 10.30 dziewczyny❤ bedzie 8+3![]()
A z kad dokładnie bo ja teżja mam wizytę 23.09 A co do Mazur to mamy dość daleko jesteśmy ze Śląska
jastrzębie zdrójA z kad dokładnie bo ja też
Aaaa to blisko ja tarnowskie góryjastrzębie zdrój
to trzymam kciuki za piękne widoki i dawaj znać po wizycie co tam u dzidziolaDzień dobry ! Ja dziś otworzyłam lodówkę i odrazu pogoniło mnie na wymioty, miałam torsje ale nie miałam czym zwymiotować bo nie zdążyłam zjeść śniadania:/ wczoraj po śniadaniu, dzis przed ,aj no i obwódki sutków coraz większe się robią, tego nie lubię hehe nir mogłam się doczekać aż się zmniejsza i wrócą do normalnej wielkości a tu znow rosnądzis wizyta na 18.30 zobaczymy czego się dowiemy.
Miłego dnia![]()