Dorka89
Fanka BB :)
Ahaa no chyba że tak ..myślałam że już tak przez całą ciążęJa tyle muszę przez tydzień bo ja nie robię krzywej,więc musi być dokładny obraz chociaż w ten sposób.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ahaa no chyba że tak ..myślałam że już tak przez całą ciążęJa tyle muszę przez tydzień bo ja nie robię krzywej,więc musi być dokładny obraz chociaż w ten sposób.
Nie. Żeby sprawdzić jak te cukry maja się faktycznieAhaa no chyba że tak ..myślałam że już tak przez całą ciążę![]()
Aha no to trzymam kciuki żeby były dobreNie. Żeby sprawdzić jak te cukry maja się faktycznie
u mnie glukoza 109....Glukoza akurat 90 była,ale miewałam większe więc mam iść do diabetologa
Luteinę odstawia się w 12 tygodniu, ja biorę 100 dwa razy dziennie i jak mi się skończy to mam po prostu odstawićWyglada, ze zaczynasz 9ty tydzień, 8 już skończyłaś!U mnie dziś 7+1, wiec ósmy tydzień, miałam mdłości na razie tylko jeden dzień
Na te chwilę się cieszę z tego faktu. Za to ciężko mi opisac jak cholernie boje się kolejnej wizyty, a to dopiero 04.10
Ahh, widzę, ze tez lecisz na luteinie, u mnie 2x200mg obecnie, ciekawa jestem kiedy nam to zdecydują odstawić.
Rano, na czczo? Ja wczoraj też miałam wyższą, 101. Spróbuj późno wieczorem zjeść małą kanapkę z pieczywa żytniego z szynką i masłem. Możliwe, że wtedy będzie trochę niższy cukier rano.u mnie glukoza 109....
Luteinę odstawia się w 12 tygodniu, ja biorę 100 dwa razy dziennie i jak mi się skończy to mam po prostu odsta
Ja też tak brałam ale jak dostałam krwawienie to mam zwiększona dawkę kolejną wizytę mam w 10 tygodniu to mówił że będzie chciał mi zacząć odstawiać ..Luteinę odstawia się w 12 tygodniu, ja biorę 100 dwa razy dziennie i jak mi się skończy to mam po prostu odstawić
Tyle to nie, tak 95-97u mnie glukoza 109....
Właśnie w necie czytałam ze od 8tyg może już, ale ja chętnie poczekam do 12Luteinę odstawia się w 12 tygodniu, ja biorę 100 dwa razy dziennie i jak mi się skończy to mam po prostu odstawić