Mika88
Fanka BB :)
I jaJa też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jaJa też
Powiedziałabym, ze będziemy czekac razem, ale teraz to chyba za super fart uznałabym w ogóle doczekanie do 8 czy 9 tygodnia haha Obniżają mi się oczekiwaniaO kurczę, @outofthebox jak ja wytrzymam tyle czasu, ale poczekam w takim razie![]()
Totalnie rozumiemPowiedziałabym, ze będziemy czekac razem, ale teraz to chyba za super fart uznałabym w ogóle doczekanie do 8 czy 9 tygodnia haha Obniżają mi się oczekiwania![]()
U mnie dokładnie tak samo. A wszędzie czytAm ze to musi być z jednego dnia żeby było wiarygodne... teraz nie wiem.Ja mam 34 lata. Prenatalne 5 listopada, krew kazali zrobić tydzień wcześniej i przyjść z wynikiem na USG. U mnie całość wychodzi 400 zł.
Ja tez się boje, że nie podołam z chłopakiemJa mogłabym mieć 3 córki, boję się, że syna nie ogarnęAle najwyżej się nauczę, najważniejsze żeby było zdrowe - moze jest to oklepane, ale myślę że tego właśnie chce kazda z nas