Dorota1983
Aktywna w BB
Kciuki zacisniete, kiedy masz wizyte ?ja dopiero w poniedziałek.Ja będę miała wizytę 6+2 i zastanawiam się czy będzie już widoczny zarodekW 5+1 był pęcherzyk i ciałko żółte
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zacisniete, kiedy masz wizyte ?ja dopiero w poniedziałek.Ja będę miała wizytę 6+2 i zastanawiam się czy będzie już widoczny zarodekW 5+1 był pęcherzyk i ciałko żółte
![]()
Rozumiem, ja mam cykle 28-33@Dorota1983 U mnie w 6+0 biło serduszkoAle ja mam 24-25 cykle
Lekarz przed badaniem mnie uprzedził, że może jeszcze nie być i to też będzie ok
![]()
Moze to glupio zabrzmi ale ja też bym sie z mdlosci cieszyla, ta ciąża narazie mnie oszczędza ale ja jakos psychicznie lepiej bym się czula gdyby mnie mdlosci meczyly:-)@o`sophia jeny, tyle wymiotować to tragediaJa dziś rano takie moje typowe mdłości mam, zazwyczaj około 13 się rozkręcają, zobaczymy czy tak będzie, ale najważniejsze, że są
![]()
Dziękuję, ja mam wizytę w środę wieczorem, więc jeszcze trochę muszę poczekać, również trzymam mocno kciukiKciuki zacisniete, kiedy masz wizyte ?ja dopiero w poniedziałek.
Tak, ja miałam z om 6+0, a z USG 6+1Dziękuję, ja mam wizytę w środę wieczorem, więc jeszcze trochę muszę poczekać, również trzymam mocno kciuki
U mnie cykle są 28 dniowe, według aplikacji owulację miałam mieć 14 dc, w 13 dc test owulacyjny wyszedł pozytywny
Na USG mam napisane według om 5+1 i niżej 5+5, na podstawie wielkości pęcherzyka tak wyliczyło?
Dziękuję! Czyli póki co USG wskazuje na ciążę starszą o kilka dniTak, ja miałam z om 6+0, a z USG 6+1![]()
Nie byłam. Nic mi więcej na katar nie da niż mam.Dobrze pamietam,zarazilas się od dzieci?byłas u lekarza?jak się czujesz?