Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Miałam w 1 ciąży to było ok,ale nie tęsknię za tym badaniem.Cześć. Ja już po pierwszym pobraniu krwi do krzywej. Fuj. To w sumie mój 4 raz, ale.pierwszy gdzie o mało nie wymiotowalam ;p fuj.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam w 1 ciąży to było ok,ale nie tęsknię za tym badaniem.Cześć. Ja już po pierwszym pobraniu krwi do krzywej. Fuj. To w sumie mój 4 raz, ale.pierwszy gdzie o mało nie wymiotowalam ;p fuj.
o rany..... mi juz dwa razy..... a pozniej caly dzien z glowy..Mi się nawet ostatnio śniło, że krwawię...![]()
Ja idę w poniedziałek na wyniki, we wtorek wizytaNo to i ja mam pierwsze badania krwi za sobą i 450 zł mniej w portfelu aj. Wizyta za 1,5 tyg to trzeba było już to ogarnąć a mogę oddać tylko w soboty zeby nie brać w tygodniu wolnego w nowej pracy hehe w pierwszej ciąży ja wszystko szybko teraz już a tu zwlekam jak najdłużej, zupełnie inaczej hehe
Ja na jakieś przeciwciała czy cos mam czekać do 4 dni na wyniki a reszta dziśJa idę w poniedziałek na wyniki, we wtorek wizyta
Ja chyba wszystko mam w jeden dzieńJa na jakieś przeciwciała czy cos mam czekać do 4 dni na wyniki a reszta dziś![]()
Coobs czy jakoś tak?Ja na jakieś przeciwciała czy cos mam czekać do 4 dni na wyniki a reszta dziś![]()