Hmmmm
Fanka BB :)
Słyszałam, że prenatalne najlepiej robić już po skończonym 12tc (jak zacznie się drugi trymestr)Lekarz powiedział że od 11!tyg więc spokojnie
Chociaż normą jest od 11+0 do 13+6
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Słyszałam, że prenatalne najlepiej robić już po skończonym 12tc (jak zacznie się drugi trymestr)Lekarz powiedział że od 11!tyg więc spokojnie
A to wiadomo.Lekarz powiedział że od 11!tyg więc spokojnie
Postanowienia są fajne (gorzej z trzymaniem się ichddzień dobry dziewczyny.
Ja oczywiście już się witam , kawa się robi. Śliczna ta córka koleżanki ❣
8.30 fryzjer,później trochę załatwien mam.
Wczoraj padłam z córką o 20,ale co się dziwić.
Kolacja świetna kebab i cola,postanowienie ostre że ostatni taki weekend i koniec,bo pobije rekord z córką 20 kg, już ok 5-6 mam.
![]()
To ja mocna jestem w postanowieniach,więc spoko.Postanowienia są fajne (gorzej z trzymaniem się ich)
Poza tym dużo zdrówka dla maluszka.
Który tydzień?
Też miałam takie wczoraj.Ja wstałam tylko na chwilę do WC... Lekko kłuje mnie po stronie lewego jajnika (tego z którego była owu)... Hmmm, nie wiem czy to coś oznacza, bo w zasadzie bez powodu czasami z prawej strony jakby prawy jajnik też mnie kłuje (a nie ma połączenia z macicą)...
Zaraz idę spać dalej (spanie mam tylko do 7-8 bo młodą muszę odstawić na zajęcia)... Ale po powrocie będę mogła kontynuować spanie bo młoda już wraca sama :-)