Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Chyba mi się córka odstawiła od piersi sama

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZazdroszczęChyba mi się córka odstawiła od piersi sama![]()
Jestem w szoku,szczerze.Zazdroszczę![]()
Do prenataljych jakoś 12 tydzien10+6 i marze o zobaczeniu swojego śluzu, widuje tylko progesteron xd Btw, dziewczyny na luteinie, jak długo macie jeszcze ją brac? Moje opakowanie skończy się w dokładnie 13+0, może już nie dostanę kolejnego…
Ja już schodzę powoli10+6 i marze o zobaczeniu swojego śluzu, widuje tylko progesteron xd Btw, dziewczyny na luteinie, jak długo macie jeszcze ją brac? Moje opakowanie skończy się w dokładnie 13+0, może już nie dostanę kolejnego…
Tak U mnie też córka na antybiotyku niestety, pełno dzieci chorychUff w końcu wieczór się zbliżacórka wylądowała na antybiotyku, podobno tyle dzieci teraz choruje, że pediatrzy nie wyrabiają
Zbliżają się każdej po malutku badania prenatalne. Stąd mam do Was pytanko , czy u Was na badaniach prenatalnych może być obecny mąż/partner ? U mnie niestety nie z powodu pandemii![]()
Jest go dużo i w różnych kolorach, dzisiaj lekarz mi powiedział ze to normalne ze jest dużo śluzu, byleby był bez zapachuDziewczyny,
Jak to u was jest ze śluzem w ciąży? Ja mam go bardzo dużo od samego początku. A teraz w 12t 5 d jest go jakby jeszcze więcej...
ja brałam podjęzykowa i skończyłam brac 11+210+6 i marze o zobaczeniu swojego śluzu, widuje tylko progesteron xd Btw, dziewczyny na luteinie, jak długo macie jeszcze ją brac? Moje opakowanie skończy się w dokładnie 13+0, może już nie dostanę kolejnego…
Cokolwiek dobrze nawilża Ci skoreDziewczyny! Możecie polecić jakiś dobry i sprawdzony krem na rozstępy ?? Za 1,5tyg. zacznę 4 miesiąc a w ogóle się nie smarujea później będzie rozpacz
![]()