jestem po i od dziś się kłujeHej! U Nas dziś 24 tc, na szczęście wszystko w porządku. Za tydzień czeka mnie obciążenie glukozą,jestescie już po? Pozdrawiamy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem po i od dziś się kłujeHej! U Nas dziś 24 tc, na szczęście wszystko w porządku. Za tydzień czeka mnie obciążenie glukozą,jestescie już po? Pozdrawiamy![]()
U ujestem po i od dziś się kłujepo godzinie cukier był ok ale po dwóch poza normą
![]()
U mnie to 1 więc nie mam porównania.w pierwszej ciąży piłam cytrynowa i było spoko, trochę mnie slabiłoale wymiotów nie było. Oby tym razem też było ok. Ale zauważyłam, że ta ciąża to całkowita odwrotność od poprzedniej
![]()
Współczuję! Czyli teraz sprawdzanie w domu poziomu i jakaś specjalna dieta?jestem po i od dziś się kłujepo godzinie cukier był ok ale po dwóch poza normą
![]()
narazie te dwa tygodnie taka samokontrola a później z dzienniczkiem do lekarza prowadzącego i wtedy decyzja co dalejWspółczuję! Czyli teraz sprawdzanie w domu poziomu i jakaś specjalna dieta?
Trzymam kciukinarazie te dwa tygodnie taka samokontrola a później z dzienniczkiem do lekarza prowadzącego i wtedy decyzja co dalej
Ja miałam na oku insevio dolphin, ale ostatnio żadne mi się nie podobają i mam chyba focha na wózki.Kupiłyście już wózki? Macie jakieś na oku? Mozecie się podzielić jakimiś polecajkami z poprzednich wyborów?![]()
Ja mam cybex balios s lux i jestem zadowolonaKupiłyście już wózki? Macie jakieś na oku? Mozecie się podzielić jakimiś polecajkami z poprzednich wyborów?![]()
nie jest lekko ale dziękujęTrzymam kciuki![]()