Ewq9
Fanka BB :)
Ja mam w drugą stronę, przy becie trochę ponad 300 progesteron prawie 43Kochane wczoraj minęło 3 tyg od owulacji. Bhcg 5627, natomiast progesteron 18. Trochę martwię się tym progesteronem, czy nie za niski. Miała któraś z Was taki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam w drugą stronę, przy becie trochę ponad 300 progesteron prawie 43Kochane wczoraj minęło 3 tyg od owulacji. Bhcg 5627, natomiast progesteron 18. Trochę martwię się tym progesteronem, czy nie za niski. Miała któraś z Was taki?
6+3super wieści ❤ a który masz tc ? Ja w środę 1 wizyta i dopiero będę 5+4
Ja już daje , podaje dzieciom vigantol.Dziewczyny które mają już maluchy, wiem ze to nasza grupka ciążowa, ale w sumie zapytam bo wiem ze mi odpowieciesuplementujecie już po lecie maluchom witaminę D? Polecicie mi coś ?
![]()
Biegunki nie mam ale częściej chodzę na "2". I wzdęcia też mam niestety.Dziewczyny, a jak u Was z załatwianiem sie? Mnie od 3 dni meczy biegunka i wzdęcia, No co zjem to pół godziny i toaleta….. któraś z Was ma tez ta przypadłość?
A jakie dostałaś leki na mdłości?Mialam dzis wizytę i chyba będę bardziej kwietniowa
Dzis 6+5, dzidzia ma cm I odpowiada 7+1
Lekarka powiedziała że termin blizej określi na następnej wizyciedostałam leki na mdłości i liczę że pomogą
![]()
Ja podaje od urodzenia d vitum. Zdarzyło mi się zapomnieć czasami, ale ogl to podaje systematycznieDziewczyny które mają już maluchy, wiem ze to nasza grupka ciążowa, ale w sumie zapytam bo wiem ze mi odpowieciesuplementujecie już po lecie maluchom witaminę D? Polecicie mi coś ?
![]()
Cariban - nie wiem czy jest dostępny w PolsceA jakie dostałaś leki na mdłości?
Ja podawałam do kwietnia vigantol ale odstawiłam po zrobieniu badania z krwi, gdzie wyszły sporo przekroczone normy. Lekarka powiedziała że w lecie nie trzeba bo jest słońce i do tego w mleku modyfikowanym też jest trochęDziewczyny które mają już maluchy, wiem ze to nasza grupka ciążowa, ale w sumie zapytam bo wiem ze mi odpowieciesuplementujecie już po lecie maluchom witaminę D? Polecicie mi coś ?
![]()
ja całe lato podawałam sanostol i do tego pije jeszcze mleko. Teraz się zastanawiam czy zamienić sanostol na sama witaminę d czy podawać i to i to.Ja podawałam do kwietnia vigantol ale odstawiłam po zrobieniu badania z krwi, gdzie wyszły sporo przekroczone normy. Lekarka powiedziała że w lecie nie trzeba bo jest słońce i do tego w mleku modyfikowanym też jest trochę