Bibi89
Fanka BB :)
No to ten sam test miałaś robionya No to raz po wypiciuAle miałam powtarzane badanie bo wyszło trochę tego cukru, ale jeszcze w normie. Na następnym badaniu już potwierdzili ze jest w normie.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to ten sam test miałaś robionya No to raz po wypiciuAle miałam powtarzane badanie bo wyszło trochę tego cukru, ale jeszcze w normie. Na następnym badaniu już potwierdzili ze jest w normie.
![]()
jestem ciekawa jak teraz mi wyjdzie, przy synku byłam szczupła, a tera już taka szczupła nie jestemNo to ten sam test miałaś robiony![]()
No ja musze zrobić przed 11 tc bo mam ryzyko cukrzycy ciążowej przez lekkie IO zdiagnozowane przed ciążą ...jestem ciekawa jak teraz mi wyjdzie, przy synku byłam szczupła, a tera już taka szczupła nie jestemciekawe czy to ma jakiś wpływ…
stresujesz się pewnie tym co ? To jest jednak sporo wyrzeczeń i tak jakby trzeba o wielu rzeczach pamiętać.. jeszcze od początku ciążyNo ja musze zrobić przed 11 tc bo mam ryzyko cukrzycy ciążowej przez lekkie IO zdiagnozowane przed ciążą ...
Bierzesz metforminę?No ja musze zrobić przed 11 tc bo mam ryzyko cukrzycy ciążowej przez lekkie IO zdiagnozowane przed ciążą ...
Tsh to i tak badam dosyć często. W pierwszej ciąży zaszłam przy ponad 7, teraz mam ponad 3 ale jest zbijaneja już miałam dwie wizyty przez moje zawirowania z betę. Kolejna za dwa ty prawie i do t ego czasu chyba osiwieję kompletnie. Beta w końcu zaczęła dobrze przyrastać. Miałam wczoraj usg, wg OM 5+1 i pęcherzyc ciążowy w macicy wielkości 4mm. Pod koniec tygodnia mam zrobic tsh, które jest dość ważne w ciąży, więc morfo i tsh możesz sobie oznaczyć
Hej , jasne.Hej dziewczyny. Jestem Aneta i właśnie dowiedziałam się że jestem w ciąży. Czy mogę do was dołączyć?
5500 wczoraj i wydaje mi się dość wysoka ale zakładając normalne wzrosty jest to możliwe - późno zrobiłam test i betę więc nie mam takiego odniesienia.W poniedziałek miałam 884 . A Ty?![]()
No stresuje się zwłaszcza że mam ogromną wybiorczosc pokarmowa I mdłości i jak jem cokolwiek to jest dobrze a co dopiero myśleć o diecie w tym wszystkim...stresujesz się pewnie tym co ? To jest jednak sporo wyrzeczeń i tak jakby trzeba o wielu rzeczach pamiętać.. jeszcze od początku ciąży![]()
Myślę że nie ma co porównywać bo wszystko zależy od owulacji i zagnieżdżenia. Ja np miałam owu najprawdopodobniej w 14-15dc i wczesne zagnieżdżenie wiec w 6+0 już biło serduszko ale wystarczy że miałaś owu 4 dni później i zarodek jeszcze się nie pokazał i ma do tego prawoTak czytam wasze wpisy i to jakie macie wyniki na usg i zastanawiam się. Pęcherzyk ciążowy miałam 15mm a pęcherzyk zoltkowy 3,7mm w 5t6d. Czy jednak powinnam się martwić ze nie było zarodka? :/ poza tym jak teraz zaczęłam oglądać usg to zauważyłam jakby drugi pęcherzyk. Wrzucę zdj, proszę oceńcie to swoim wprawionym okiem
Tak, biorę, zwiększoną dawkę nawetBierzesz metforminę?