Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez mam termin na 1 maja, wizytę mam 2.09 i będę wtedy dopiero w 5+2ja mam termin na 1 maj i wizytę na 5 wrzesień. Będzie to 7+0 wiec chyba idealnie![]()
Ojc, wybaczcie. Miałam napisać 6+0.Ja tez mam termin na 1 maja, wizytę mam 2.09 i będę wtedy dopiero w 5+2kiedy miałaś OM?
na pewno dobrze zrobisz jeżeli pójdziesz wcześniej, z plamieniem nie ma żartówJa planową wizytę mam na 19 września, ale jutro powtórzę betę i zobaczymy co dalej
Jeśli ładnie urośnie mam plan w czwartek iść do poradni na NFZ powiedzieć jaka jest sytuacja i poprosić o konsultację.
Teraz ma to sens bo ja om 27.07Ojc, wybaczcie. Miałam napisać 6+0.ostatnia miesiączka to właściwie była ciąża biochemiczna, 25 lipiec. Aplikacja wyliczyła mi na 1 maj, wiec tego się trzymam, zobaczymy co lekarz powie na wizycie
![]()
To wizytujemy razemja mam termin na 1 maj i wizytę na 5 wrzesień. Będzie to 7+0 wiec chyba idealnie![]()
to trzymam za nas kciuki w poniedziałekTo wizytujemy razem![]()
Hej Agula. Niesamowite jak podobna mamy historię. U mnie w 2019 poronienie zatrzymane w 8tc. Potem po 4 miesiącach kolejna ciąża z której mam córkę 2 lata i 3 miesiące a w maju w tym roku ciąża biochemiczna ! Jakby się jeszcze okazało ze rodziłyśmy w rym samym szpitalu to by było już mocno podejrzaneWitam się i ja
W 2021 roku poronienie w 8t, po dwóch miesiącach zaszłam w ciąże i mam córeczkę 2 latka, 4 miesiące
Teraz w lipcu zaszłam w ciąże ale biochemiczna, dzień po miesiączce dostałam krwawienia.
Obecnie wychodzi na to , że jestem w 4t5d ciąży. W piątek beta 167, zlecona przez lekarza ale nie powtarzana wiec w sumie nie wiem czy przyrasta prawidłowo.
Termin wychodzi na 04.05. Wizyta u mojego lekarza dopiero na 29.09. wiec planuje skorzystać jeszcze z wizyty u innego żeby chociaż sprawdzić czy wszystko Ok.
Z objawów to wrażliwe piersi, wieczorem czasem mdłości lekkie i brzuch mnie pobolewa lekko co oczywiście wzbudza panikę :/
Hej, tak tylko chciałam podpowiedzieć. Mi przy zagnieżdżeniu i kilka dni po tez temp wychodziła około 37,4. Wiec może to od tegoDziękuję za odpowiedźpóki co max. to 37,0. Dużo odpoczywam i staram się więcej pić.
Hej Agula. Niesamowite jak podobna mamy historię. U mnie w 2019 poronienie zatrzymane w 8tc. Potem po 4 miesiącach kolejna ciąża z której mam córkę 2 lata i 3 miesiące a w maju w tym roku ciąża biochemiczna ! Jakby się jeszcze okazało ze rodziłyśmy w rym samym szpitalu to by było już mocno podejrzanepozdrawiam