KarolinaDD
Fanka BB :)
tez o tym słyszałamJa kawy nie piję w ogóle, od zawszeJednak zieloną herbatkę, oooo tak, no i tu już problem, bo jej nie bardzo można w ciąży, ale jedną dziennie mogłabym? Czy ktoś, coś na ten temat wie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez o tym słyszałamJa kawy nie piję w ogóle, od zawszeJednak zieloną herbatkę, oooo tak, no i tu już problem, bo jej nie bardzo można w ciąży, ale jedną dziennie mogłabym? Czy ktoś, coś na ten temat wie?
Jeszcze o czarnej słyszałam, ze nie. Natomiast na pewno mięta, melisa np. można (melisa np. pomaga przy mdłościach)tez o tym słyszałama jakich jeszcze nie można pic ? Wiesz może ? Ja jestem fanem herbat, kocham. A według tego co piszą w internecie to na jednej stronie ze taka można a na drugiej stronie zaś ze nie można
![]()
Na tym pierwszym z twgo wychodzi,ze terminu się pokrywają. U mnie były ja początku zawirowania z beta, bo miałam jeden przyrost ka pozimie 47% . Potem odbiła i teraz się boje, ze coś jest nie tak.Dokładnie.
Masz duży rozjazd?
To u mnie teraz tez się pokrywa. W cozy z córka terminu usg był tydzień do przoduPowiem Ci szczerze, że też nie pamiętam. Ja mam na dole wpisaną dokładnie taką samą datę jaka mi wychodzi z om
Ja mam ogólnie choleryczne podejście do życia, a mąż mi mówi, że podobno złagodniałamA też jesteście nerwowe ? Ja nie poznaję sama siebie. Fakt,że córka jest teraz też nieznośna ale ja wychodzę już z siebie jak ona wpada w swój szał i np dziś coś jej nie pozwoliłam to rzuciła się na ziemie i wyła chyba z 10min. Ja też nie wytrzymałam i zaczęłam na nią kryczec :/ teraz ostatnie dni mam takie,że bardzo mnie te jej buntownicze zachowania denerwuja...a niestety jesteśmy same we dwie
SuperDziewczyny! Mamy kolejnego dzidziusia! Serduszko boje, 1.05 cm.jestem zakochana po uszy
teraz modlić się i wierzyć ze wszystko dobrze się skończy
dziękuje za wszystkie kciuki
![]()
To mnie tylko ten nieszczęsny kręgosłup w krzyżu. Już mam dość, a to dopeieo początekJa się czuję jak bym była chora plus boli mnie kręgosłup , ciągnie brzuch i ogólnie czuje się taka niestabilna ..
Ja pije do 3 filiżanek dziennie. W poprzednich ciążach tez piłam.Dziewczyny a co wiecie w temacie picia kawy w ciąży?
Pić?
Nie pić?
Można ale do 200mg dziennie?
Zrezygnowałam z porannej kawy z mlekiem na rzecz zbożowej firmy Anatolale jakoś mi nie podchodzi ten smak
Polecacie coś?
Pęcherzyk jest, wyglada prawidłowo - ta beta to mogłabym i wpadka labuNa tym pierwszym z twgo wychodzi,ze terminu się pokrywają. U mnie były ja początku zawirowania z beta, bo miałam jeden przyrost ka pozimie 47% . Potem odbiła i teraz się boje, ze coś jest nie tak.
Tak to u mnie wyglada. W dniu usg termin z om był 5+1
Super przyrost. Ja ostani robiłam w poniedziałek. Jutro muszę zrobić tarczyce i przy okazji oznacza po raz ostani bete, ale boje się przez te zawirowaniaMam wyniki betyz 498 na 1860 po 72h
teraz już czekam na USG które robię dopiero 27.09 jeśli nic wcześniej się nie wydarzy