reklama

Majowe mamy 2023

Dziewczyny
31 lipca br. odstawiłam plastry hormonalne. Oczywiście nie nastawiałam się, że uda nam się od razu, myślałam, że zanim się wszystko ureguluje miną co najmniej 2-3 miesiące. Jednak ogromna niespodzianka nastąpiła w dniu 06 września gdy ujrzałam pozytywny wynik testu ciążowego. Myślałam, że to jakaś pomyłka, ale w kolejnych dniach na testach pojawiała się coraz ciemniejsza druga kreska. Niestety wizytę u ginekologa mam dopiero 23 września. Robiłam test z krwi, wynik z dnia 13.09 - 3161, natomiast wynik z dnia 15.09 - 4056. Domyślam się, że jest to za mały przyrost, a wizyta dopiero za tydzień. Jak było u Was?

PS Jeśli wszystko się uda to termin z miesiączki mam na 12 maja :)

reklama
Dziewczyny
31 lipca br. odstawiłam plastry hormonalne. Oczywiście nie nastawiałam się, że uda nam się od razu, myślałam, że zanim się wszystko ureguluje miną co najmniej 2-3 miesiące. Jednak ogromna niespodzianka nastąpiła w dniu 06 września gdy ujrzałam pozytywny wynik testu ciążowego. Myślałam, że to jakaś pomyłka, ale w kolejnych dniach na testach pojawiała się coraz ciemniejsza druga kreska. Niestety wizytę u ginekologa mam dopiero 23 września. Robiłam test z krwi, wynik z dnia 13.09 - 3161, natomiast wynik z dnia 15.09 - 4056. Domyślam się, że jest to za mały przyrost, a wizyta dopiero za tydzień. Jak było u Was?

PS Jeśli wszystko się uda to termin z miesiączki mam na 12 maja :)
tez robilam test 06.09 :-) ja nie stosowałam antykoncepcji hormonalnej ale tak wyszło że za pierwszym razem zaskoczyło czego się nie spodziewałam 😁 wizytę mialam w tą środę, 5+3 , ale byl tylko pęcherzyk ciążowy 1.1 cm i żółtkowy, kolejna wizyta w środę po weekendzie także mam ogromną nadzieję że już będzie wiadomo czy jest lokator.

Cześć i czołem! Przeziębienie u mnie chyba ustępuje, katar już na finiszu... Została chrypa. Co do bólu brzucha to mnie tak dość często pobolewa.. coś jak przy owulacji i nie wiem czy to nie zrosty i jelita... Bo najpierw mnie boli a potem idę do łazienki na dwojeczke 🙈 ale też czasem boli jak na okres .

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Dziś o 14.30 pierwsza wizyta
Kciuki 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

reklama
Pisałyśmy ostatnio o tym czy podajemy Wit D naszym dzieciakom i wczoraj przy okazji robienia morfologii zrobiłam tez poziom Wit D3. Od stycznia bodajże nie podaje żadnej witaminy, jedynie to co jest w mleku modyfikowanym+ słońce i dalej ma powyżej normy ;) więc dalej nie będę podawać ;)
IMG_20220916_082716.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry