Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie, że nie podawać. Nadmiar D3 też nie wskazany. U nas był poziom normy do 60 a córka miała 90 i to było zimowa porą ! także u nas nie było mm tylko na piersi i ja suplementy zażywałam więc wystarczało. Teraz pewnie sprawdzę jej krew i D3 przez zimna bo odstawiłam moją cycoholiczkęPisałyśmy ostatnio o tym czy podajemy Wit D naszym dzieciakom i wczoraj przy okazji robienia morfologii zrobiłam tez poziom Wit D3. Od stycznia bodajże nie podaje żadnej witaminy, jedynie to co jest w mleku modyfikowanym+ słońce i dalej ma powyżej normywięc dalej nie będę podawać
Zobacz załącznik 1443823
W mm jest chyba sporo tej wit D, to inna sprawaPisałyśmy ostatnio o tym czy podajemy Wit D naszym dzieciakom i wczoraj przy okazji robienia morfologii zrobiłam tez poziom Wit D3. Od stycznia bodajże nie podaje żadnej witaminy, jedynie to co jest w mleku modyfikowanym+ słońce i dalej ma powyżej normywięc dalej nie będę podawać
Zobacz załącznik 1443823
Warto też wiedzieć że PL normy są daleko za murzynami i w krajach zachodnich są one już wyższePisałyśmy ostatnio o tym czy podajemy Wit D naszym dzieciakom i wczoraj przy okazji robienia morfologii zrobiłam tez poziom Wit D3. Od stycznia bodajże nie podaje żadnej witaminy, jedynie to co jest w mleku modyfikowanym+ słońce i dalej ma powyżej normywięc dalej nie będę podawać
Zobacz załącznik 1443823
Dziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
Moja mama wie bo jestem po przejściach i pilnuje corkk jak jezdze do ginekologa (mam 1.5 h jazdy) wiec sila rzeczy. Maz tez wieDziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
trzymam kciukiMnie właśnie ta kwestia stresuje.... Boje się krytyki ze strony mojej mamy. No ale na razie nie mam co gdybać. Czekam w poczekalni na badanie