ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Mam wyniki. Beta w pon 883, dziś po 4 dniach 3871. Prog 28 i TSH na szczęście 1 
Uschne chyba przez ten tydzień z kawałkiem fo czasu usg
Uschne chyba przez ten tydzień z kawałkiem fo czasu usg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie mamy pojęcia, ostatnio pochwailismy się za wcześnie, jak poczujemy ze będziemy gotowi to powiemy. Mieszkamy 800km od rodziny wiec nawet nikt się nie pokapuje na szczęścieDziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
Wiesz co ostatnio kiepsko nam się z mężem układało. Sporo było kłótni. Nawet mówiłam do mamy,że go zostawię ..a tu bachA czemu obawiasz się opini mamy? Jesteś niepełnoletnia ?
GS 10mm, ys 2mm, crl 1mm . Tak mam napisane. Z om powinno dziś być 5+6... Wydaje mi się,że to bardzo małe jestA jaki masz wiek ciąży z om i jak duży pecherzyk . Ja byłam we wtorek i był pecherzyk 4mm.
może akurat mama się ucieszy, ze się między wami zaczęło układać i nawet będzie z tego dzidziuś ?Wiesz co ostatnio kiepsko nam się z mężem układało. Sporo było kłótni. Nawet mówiłam do mamy,że go zostawię ..a tu bachdrugie dziecko możliwe,że będzie
stąd te moje obawy
CRL zarodek przecieżGS 10mm, ys 2mm, crl 1mm . Tak mam napisane. Z om powinno dziś być 5+6... Wydaje mi się,że to bardzo małe jest
To crl to ona nazwała polem zarodkowym. Zarodka nie ma póki co. A wieku też nie mam nigdzie wpisanegoCRL zarodek przecieża jaki wiek ciąży masz w prawym dolnym rogu?
Wygląda to obiecująco!Mam wyniki. Beta w pon 883, dziś po 4 dniach 3871. Prog 28 i TSH na szczęście 1
Uschne chyba przez ten tydzień z kawałkiem fo czasu usg![]()
Jezu, ja się przez przypadek wygadałam już mojej mamie, koleżankom w pracy i szefowej xD. Pozostałej rodzinie powiemy po USG z serduszkiem.Dziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?