ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Mam wyniki. Beta w pon 883, dziś po 4 dniach 3871. Prog 28 i TSH na szczęście 1 
Uschne chyba przez ten tydzień z kawałkiem fo czasu usg
Uschne chyba przez ten tydzień z kawałkiem fo czasu usg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie mamy pojęcia, ostatnio pochwailismy się za wcześnie, jak poczujemy ze będziemy gotowi to powiemy. Mieszkamy 800km od rodziny wiec nawet nikt się nie pokapuje na szczęścieDziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
Wiesz co ostatnio kiepsko nam się z mężem układało. Sporo było kłótni. Nawet mówiłam do mamy,że go zostawię ..a tu bachA czemu obawiasz się opini mamy? Jesteś niepełnoletnia ?
GS 10mm, ys 2mm, crl 1mm . Tak mam napisane. Z om powinno dziś być 5+6... Wydaje mi się,że to bardzo małe jestA jaki masz wiek ciąży z om i jak duży pecherzyk . Ja byłam we wtorek i był pecherzyk 4mm.
może akurat mama się ucieszy, ze się między wami zaczęło układać i nawet będzie z tego dzidziuś ?Wiesz co ostatnio kiepsko nam się z mężem układało. Sporo było kłótni. Nawet mówiłam do mamy,że go zostawię ..a tu bachdrugie dziecko możliwe,że będzie
stąd te moje obawy
CRL zarodek przecieżGS 10mm, ys 2mm, crl 1mm . Tak mam napisane. Z om powinno dziś być 5+6... Wydaje mi się,że to bardzo małe jest
To crl to ona nazwała polem zarodkowym. Zarodka nie ma póki co. A wieku też nie mam nigdzie wpisanegoCRL zarodek przecieża jaki wiek ciąży masz w prawym dolnym rogu?
Wygląda to obiecująco!Mam wyniki. Beta w pon 883, dziś po 4 dniach 3871. Prog 28 i TSH na szczęście 1
Uschne chyba przez ten tydzień z kawałkiem fo czasu usg![]()
Jezu, ja się przez przypadek wygadałam już mojej mamie, koleżankom w pracy i szefowej xD. Pozostałej rodzinie powiemy po USG z serduszkiem.Dziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?