Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mamy dzieciaczki w tym samym wiekuW 2019 CC Pomorzany( chociaż lekarz prowadzący i wtedy i teraz z Polic) , na jedzenie nie narzekałam, ale jakoś mega rewelacyjne też nie było
Tak pytam bo my lecimy na urlop i już różne rzeczy słyszałam o locie samolotem,że zaczynam się martwicautem, 800km![]()
Ja normalnie też należę do ludzi niecierpliwych. Jednak na tym etapie ciąży mam bardzo mały wpływ na cokolwiek, więc nie chcę przeznaczać energii na stres, zastanawianie się, czy będzie dobrze i odliczanie dni do wizyty. Biorę wdech, wydech i po prostu czekam, cieszę się tym co jest.Też jestem z tych niecierpliwychI najchętniej chodziłabym co tydzień gdyby się dało
Mam do Was pytanie: czy macie czasami wrażenie twardnienia brzucha/macicy? Zawsze jak mi się tak wydaje to sprawdzam i jest miekki i sama się zastanawiam czy to nie przewrażliwienie nerwów w tamtych okolicach (po 3 zabiegach operacyjnych)![]()
A to macie śmieszki z was że pisiory? Czy z innego powodu ? Bo ja nie kojarzę raczej śmieszków z Podlasia. Ale fajnie ze poszerzę swoją wiedzęA zawsze słyszałam śmieszki z Podlasia a nie Podkarpaciaja Poznań
![]()
Pomorzany, ale ja mam inne prozaiczne powody, żeby akurat tam (i nie są to żadne protekcje) ...To mamy dzieciaczki w tym samym wieku
Dzisiaj byś zdecydowała się na Pomorzany czy jednak Police?
Na Police nie ma co złego powiedziećale myślę czy nie próbować teraz na pomorzanach
![]()
a lekarz co na to powiedział ? Bo kobiety latają samolotami w ciąży i jic się nie dzieje, ale jak jest jakieś przeciwskazania to lekarz od razu powie czy możesz czy nie możesz.Tak pytam bo my lecimy na urlop i już różne rzeczy słyszałam o locie samolotem,że zaczynam się martwic
Ja MałopolskaDziewczyny a z jakiej części Polski jesteście? Jest tu ktoś z Podkarpacia tej pięknej stolicy Polski tak niedocenianej i wyśmiewanej ze względu na rząd![]()
Jeśli lekarz wyraża zgodę na lot to ja zamierzam latać. W październiku chyba do Portugalii a w grudniu do Polski na święta wiec 3h lotuTak pytam bo my lecimy na urlop i już różne rzeczy słyszałam o locie samolotem,że zaczynam się martwic
Też zamierzam wylecieć gdzieś na urlop w listopadzie, ale jeszcze nie mam pomysłu gdzie, aby było wtedy ciepło i jednocześnie bezpiecznieTak pytam bo my lecimy na urlop i już różne rzeczy słyszałam o locie samolotem,że zaczynam się martwic