Evelina@
Moderator
Ja też mogę zostać kwietniowa bo CC, ale orientacyjne z OM, będziemy widziały ile nas jestTo już może po USG bo to napewno się pozmienia jeszcze. Jeszcze mogę zostać kwietniowką![]()
Pierwsze USG zweryfikuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mogę zostać kwietniowa bo CC, ale orientacyjne z OM, będziemy widziały ile nas jestTo już może po USG bo to napewno się pozmienia jeszcze. Jeszcze mogę zostać kwietniowką![]()
Ja jestem zapisana na 15 wrześniaA Ty jak planujesz?
To forum jest zbawieniem jeśli nie ma się z kim pogadaćHej, u mnie aplikacja wyliczyła termin na 1 maj.Jestem po 3 poronieniach
i miałam się nie wpisywać, ale jednak jestem szczęśliwa i chce się swoim szczęściem podzielić i pogadać o ciąży, bo oprócz męża nie mam z kim
![]()
No, ten stres czy wszystko jest dobrze, czasem umie popsuć dzieńNajgorzej będzie wytrzymać do pierwszej wizyty![]()
I jak masz już wyniki ?Cześć, u mnie na 4dni przed planowanym okresem wyszły dwie kreskinie wierze do tej pory. Dziś byłam na becie wiec proszę trzymajcie kciuki
termin mi wychodzi na 5 maj