Paxa
Fanka BB :)
W ciaży przeważnie skacze. Poza tym te witaminy daja inne aspekty, chociazby kwas foliowy, jego cieżej nadgonic, tym bardziej w ciaży, a bardzo ważny jest. Tak samo z innymi witaminami.Nawet jak morfologia wychodzi idealnie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ciaży przeważnie skacze. Poza tym te witaminy daja inne aspekty, chociazby kwas foliowy, jego cieżej nadgonic, tym bardziej w ciaży, a bardzo ważny jest. Tak samo z innymi witaminami.Nawet jak morfologia wychodzi idealnie ?
Kwas foliowy akurat biorę oraz Wit D. A co do reszty to raczej będę się sugerować badaniamiW ciaży przeważnie skacze. Poza tym te witaminy daja inne aspekty, chociazby kwas foliowy, jego cieżej nadgonic, tym bardziej w ciaży, a bardzo ważny jest. Tak samo z innymi witaminami.
ja mieszkam na stale pod Sztokholmem, pochodze z WieliczkiDziewczyny a z jakiej części Polski jesteście? Jest tu ktoś z Podkarpacia tej pięknej stolicy Polski tak niedocenianej i wyśmiewanej ze względu na rząd![]()
lecialam z druga corka w 12tc, bylam dzien wczesniej u lekarza ktory dal zielone swiatlo.Tak pytam bo my lecimy na urlop i już różne rzeczy słyszałam o locie samolotem,że zaczynam się martwic
dzwon i daj znac. Nie powinno sie tez brac luteiny profilaktycznie…A wiesz co nawet nie badałam. Tą luteinę dała mi tak po prostu "profilaktycznie". Póki co nie ma tego dużo, głównie na papierze po wyjściu z łazienki. Taki teraz bym powiedziała bardzo jasno brązowy
Ja bym powiedziała że kwas foliowy, witamina D3 I omega 3 (i ewenutalnie magnez bo dobrze robi na skurcze i zapobiega twardnieniu brzucha w pozniejszym etapie) to taka podstawa a reszta jeśli faktycznie są niedobory. Zbadałabym przede wszystkim poziom żelaza i ferrytyny bo tu lubi się jakaś anemia przyplątać ale też nie zawsze.Kwas foliowy akurat biorę oraz Wit D. A co do reszty to raczej będę się sugerować badaniami![]()
W sumie wolę brać niż nie braćProfilaktycznie luteinę? Dziwne podejście... Nie wnikam, jednak uważam, że jeśli nie ma się podstaw, to nie powinno sie brać.
Co do plamień, w pierwszym trymestrze zdarzają sie, ale, jakby się powtarzało, to jednak bym zadzwoniła i skonsultowała to.
Edit: Masz dopochwowo luteinę? Wyczytałam, że ona moze też podrażniać pochwę i moze stad to plamienie?
ja mam luteine dopochwowo, i miałam ja brać od pierwszego pozytywnego testu, właśnie profilaktycznie, przez te dwie ciąże biochemiczne. Nie wiem czy to dzięki luteinie nie plamilam i póki co jest dobrze czy po prostu ta ciąża jest ta właściwaProfilaktycznie luteinę? Dziwne podejście... Nie wnikam, jednak uważam, że jeśli nie ma się podstaw, to nie powinno sie brać.
Co do plamień, w pierwszym trymestrze zdarzają sie, ale, jakby się powtarzało, to jednak bym zadzwoniła i skonsultowała to.
Edit: Masz dopochwowo luteinę? Wyczytałam, że ona moze też podrażniać pochwę i moze stad to plamienie?
Krew zakrzepła i zrobiła się brązowa. Mi się wydaje że jakieś naczynko pękło przy wstawaniu. Teraz wszystko tam jest bardzo ukrwioneA wiesz co nawet nie badałam. Tą luteinę dała mi tak po prostu "profilaktycznie". Póki co nie ma tego dużo, głównie na papierze po wyjściu z łazienki. Taki teraz bym powiedziała bardzo jasno brązowy
W takich wypadkach, to co innego...ja mam luteine dopochwowo, i miałam ja brać od pierwszego pozytywnego testu, właśnie profilaktycznie, przez te dwie ciąże biochemiczne. Nie wiem czy to dzięki luteinie nie plamilam i póki co jest dobrze czy po prostu ta ciąża jest ta właściwa![]()
Tak. Czesto coś czuje. Czasami lekkie bóle, czasami takie ciągniecie, jakieś kłucia albo czuje pachwiny. Lekarka powiedziała mi, ze to normalneDziewczynki ,czujecie tak delikatne brzuch albo macicę ale przez większość część doby ??