Kimiko
Moderator
26 tygodni ale 11 tygodni trzeba wykorzystać przed porodem
Ale jest jeszcze 26 tygodni dodatkowego co razem daje rok. A nie musisz 11 tygodni wykorzystać prze porodem wcale. Ja np. Planuje wykorzystać 4 tygodnie przed porodem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
26 tygodni ale 11 tygodni trzeba wykorzystać przed porodem
Ja nigdy nie rodzilam w uk wiec do konca tych zasad nie znam. Tyle, co przeczytałam w necie. Pewnie położna przybliży mi temat.Ale jest jeszcze 26 tygodni dodatkowego co razem daje rok. A nie musisz 11 tygodni wykorzystać prze porodem wcale. Ja np. Planuje wykorzystać 4 tygodnie przed porodem.
Ja nigdy nie rodzilam w uk wiec do konca tych zasad nie znam. Tyle, co przeczytałam w necie. Pewnie położna przybliży mi temat.![]()
Poza tym pewnie i tak pójdę wczesniej. Kolo 30 tyg max, nawet wcześniej. Nie wyobrazam sobie z wielkim brzuchem wyginac sie, kucać dziesiątki razy, myc ludzi.
Trzeba będzie jakoś przetrwać. Masakra
Poza tym pewnie i tak pójdę wczesniej. Kolo 30 tyg max, nawet wcześniej. Nie wyobrazam sobie z wielkim brzuchem wyginac sie, kucać dziesiątki razy, myc ludzi.
Trzeba będzie jakoś przetrwać. Masakra
Mnie bolały tak zęby kilka dni przed tym jak dowiedziałam sie ze jestem w ciąży plus bol brzucha jak na okres. To pierwsze objawy były. Potem na szczęście wszystko przeszło. Może idź do dentysty ?Dziewczyny ja wykituje przez ten bol zębówprawa strona góra i dol, męczy mnie od 2 dni i puszcza tylko na chwilkę, już chyba wolałabym wymiotować
ciągle zasysam powietrze buzia i trzymam w buzi wodę bo daje mi to trochę ulgę, już się boje nocy
czytalam ze to może być przez hormony bo nie wierze ze nagle mnie zeby bolą bez powodu..
Może warto wybrać się na przegląd do stomatologa? Może poleci jakaś maść. Ogólnie to byłam ostatnio zaskoczona, bo jak chciałam odwołać wizytę u stomatologa z powodu ciazy to powiedział mi, ze nie ma przeciwwskazań, ze leczyć zęby pod znieczuleniem.Dziewczyny ja wykituje przez ten bol zębówprawa strona góra i dol, męczy mnie od 2 dni i puszcza tylko na chwilkę, już chyba wolałabym wymiotować
ciągle zasysam powietrze buzia i trzymam w buzi wodę bo daje mi to trochę ulgę, już się boje nocy
czytalam ze to może być przez hormony bo nie wierze ze nagle mnie zeby bolą bez powodu..
Ja próbuję się dwa lata zapisać do dentysty na nhs. No chance... nie sadze żeby mi się teraz raptem udałoA i jeszcze w ciąży i rok po porodzie mamy za darmo dentystę i leki ba receptę![]()