reklama

Majowe mamy 2023

Jeśli wszystko będzie ok, to w listopadzie lub grudniu planujemy kupić łóżeczko i komodę z przebierakiem, może w Black Friday. Boję się że po nowym roku będą podwyżki. A pozostałe zakupy spokojnie zrobię po nowym roku, no chyba że coś mi wpadnie w oko.
Co do imion to mamy wybrane i dla chłopca i dla dziewczynki, chociaż dla dziewczynki mój mąż jest nie do końca przekonany.

reklama
Ja mialam ze starsza jakas kolumbryne tako ale to bylo 10 lat temu… z mlodsza i po mlodszej wsumie to mam cybexa baliosa s, wozek zloto naprawde polecam :) tez bede uzywala, ale np na zime w sniegu sie nie nadaje, zwlaszcza u nas w Szwecji gdzie chodniki i ulice nie sa sypane sola tylko odsniezane i kamykiem posypane, ciezko sie jezdzilo nim wtedy. I w zimie podejrzewam ze lepiej sprawdzi sie bugaboo. Łupinke tez mam po mlodszej, cybexa atona 5. Tez jest fajny. Drugi fotelik tez mam cybexa 😂 mlodsza teraz jezdzi w trzecim od cybexa. Mam tez dostawke do lozka od chicco i mase ubranek… wiec tak jak mowie, teraz czas na niespelnione zachcianki 🤪 ale i tak na np ekspres do mleka czy mamaroo poluje na uzywke. A to wszystko dzieki mojemu staremu, to on wszystko chomikowal w piwnicy w nadziei na trzecie bo ja wsumie nie chcialam… az wkoncu mnie przekonal i doczekac sie nie moge :)
Mam dostawkę do łożka chicco i to jest coś cudownego, tak jak ekspres do mleka. NIe wyobrażam sobie życia bez niego. Mam tommee tippee. A teraz jedynie co planuję kupić jak będzie i dane to leżak baby bjorn i tyle

jak ekspres do mleka. NIe wyobrażam sobie życia bez niego.
A dla mnie to abstrakcja - mam, nie użyłam ani razu :P chicco tak samo. Robiło za fajną szafkę obok łóżka na pierdoły :)
Moja wyprawka zawierała dwa łóżeczka (chicco i normalne), nie użyte oba ani razu. A pamietam jak w 8 miesiącu zrobiłam mężowi awanturę że nie jesteśmy gotowi bo nie mamy łóżeczka 😂 i zamowilismy od razu dwa.

A dla mnie to abstrakcja - mam, nie użyłam ani razu :p chicco tak samo. Robiło za fajną szafkę obok łóżka na pierdoły :)
Moja wyprawka zawierała dwa łóżeczka (chicco i normalne), nie użyte oba ani razu. A pamietam jak w 8 miesiącu zrobiłam mężowi awanturę że nie jesteśmy gotowi bo nie mamy łóżeczka 😂 i zamowilismy od razu dwa.
To u mnie jedno i drugie było w użyciu :) ale to zależy od dziecka :) córkę np od urodzenia wózek dosłwonie parzył i nie wychodziłam z domu bez chusty lub nosidła. Zawsze, ale to zawsze po krótkim czasie był dziki wrzask na całe osiedle i musiałam mała wsadzać w chustę lub nosidło. Syn z kolei uwielbiał wózek, a chustą i nosidłem gardził. Użyłam dosłownie kilka razy, nie lubił. Nad czym ubolewałam, bo chusta jak córa była mała uwalniała mi ręcę :)

Mam dostawkę do łożka chicco i to jest coś cudownego, tak jak ekspres do mleka. NIe wyobrażam sobie życia bez niego. Mam tommee tippee. A teraz jedynie co planuję kupić jak będzie i dane to leżak baby bjorn i tyle
potiwerdzam z ta dostawka :) a ekspres do mleka to tylko babybrezza patrze, 150ml gotowe w 12 sekund. Zwlaszcza ze znow nie planuje karmic piersia to podejrzewm ze super sie sprawdzi.
Lezak babybjörna tez planuje. Mamaroo 4.0 i chicco babyhug. To chyba byloby na tyle z „zachcianek”

reklama
To u mnie jedno i drugie było w użyciu :) ale to zależy od dziecka :) córkę np od urodzenia wózek dosłwonie parzył i nie wychodziłam z domu bez chusty lub nosidła. Zawsze, ale to zawsze po krótkim czasie był dziki wrzask na całe osiedle i musiałam mała wsadzać w chustę lub nosidło. Syn z kolei uwielbiał wózek, a chustą i nosidłem gardził. Użyłam dosłownie kilka razy, nie lubił. Nad czym ubolewałam, bo chusta jak córa była mała uwalniała mi ręcę :)
wlasnie, jeszcze chuste potrzebuje 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry