U
użytkowniczka 205994
Gość
Mam wrażenie, że lekarze namiętnie polecają ten Femibion, choć na rynku jest multum supli z lepszym składem.Femi
Femibion w Polsce to jeden ze słabszych, mi też go chciała lekarka wcisnąć ale odmówiłam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam wrażenie, że lekarze namiętnie polecają ten Femibion, choć na rynku jest multum supli z lepszym składem.Femi
Femibion w Polsce to jeden ze słabszych, mi też go chciała lekarka wcisnąć ale odmówiłam![]()
No właśnie może w PL są ale np u mnie w Hiszpanii nie ma wyboru... myślę że podobnie jest w DE u KarolinyMam wrażenie, że lekarze namiętnie polecają ten Femibion, choć na rynku jest multum supli z lepszym składem.
Nie wiem czy to nie zależy odFemi
Może mają podpisaną umowę czy coś w tym styluMam wrażenie, że lekarze namiętnie polecają ten Femibion, choć na rynku jest multum supli z lepszym składem.
właśnie dziewczyny ja tez dostałam w pierwszym trymestrze na badania prenatalne na nfz. Dr. Tłumaczył mi że należą się 3 w całej ciąży 1 trymestr 2i3. Ale pomóżcie chce zrobić sobie badania Nifty czy to też trzeba wykonać 3razy?Dokładnie, Luxmed. Chciałam ominąć to USG do 10 tygodnia, bo i tak nic nowego nie wniesie, ale nie byłam pewna, czy się lekarz nie pogniewa. Czyli Luxmedowe "USG między 11 a 13 tygodniem" i USG prenatalne w poradni genetycznej to będzie zasadniczo coś podobnego, ale warto zrobić obydwa?
MożnaDziewczyny mam dzis wizyte u dentysty, ogólnie bol minął ale jeden zab przy nacisku boli więc myślę że coś tam może się dziać. Martwi mnie tylko fakt znieczulenia na tak wczesnym etapie .... czy któraś miala ? Ja w 2 trymestrze bylam i normalnie bralam znieczulenie ale jednak tu jest początek.... mam obawy![]()
A nie dasz rady bez znieczulenia? Chory ząb jest bardziej niebezpieczny niz znieczulenie z tego co tlumaczyl mi kiedys dentysta. Jeśli bardzo Cie bolą zęby podczas borowania to chyba trzeba wziąć. Przejrzałam z grubsza net i piszą, że jest to znieczulenie miejscowe, jedynie uprzedź dentystę o ciąży- wtedy zastosuje trochę inne znieczulenie.Dziewczyny mam dzis wizyte u dentysty, ogólnie bol minął ale jeden zab przy nacisku boli więc myślę że coś tam może się dziać. Martwi mnie tylko fakt znieczulenia na tak wczesnym etapie .... czy któraś miala ? Ja w 2 trymestrze bylam i normalnie bralam znieczulenie ale jednak tu jest początek.... mam obawy![]()
Nifty robisz raz.. potem prenatalne pierwszego trymestru, połówkowe i usg 3 trymestru z oceną m.in. sercawłaśnie dziewczyny ja tez dostałam w pierwszym trymestrze na badania prenatalne na nfz. Dr. Tłumaczył mi że należą się 3 w całej ciąży 1 trymestr 2i3. Ale pomóżcie chce zrobić sobie badania Nifty czy to też trzeba wykonać 3razy?
No tutaj w DE jest jakiś szał na ten femibion, reklamują, u ginekologów tez wiszą reklamy, w aptekach jest wystawiany na półkach, No i polecają No, ja tez się jie znam, wiem ze w rossmanie coś tam można kupić, tak kiedyś przeglądałam, ale rzeczywiście, za dużo wyboru nie maNo właśnie może w PL są ale np u mnie w Hiszpanii nie ma wyboru... myślę że podobnie jest w DE u Karoliny
A miałaś może to badanie wykonane?Nifty robisz raz.. potem prenatalne pierwszego trymestru, połówkowe i usg 3 trymestru z oceną m.in. serca