ForgetMeeNot
Fanka BB :)
ja robiłam Sanco Plus , i te pierwsze prentalne z pappa, potem połowkowe i te trzeciego trymestru. Poza nimi na każdej wizycie usg, a prenetalne robił mi mój gin prowadzący ciążę.A miałaś może to badanie wykonane?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja robiłam Sanco Plus , i te pierwsze prentalne z pappa, potem połowkowe i te trzeciego trymestru. Poza nimi na każdej wizycie usg, a prenetalne robił mi mój gin prowadzący ciążę.A miałaś może to badanie wykonane?
A umiałabyś mi wyjaśnić czym różnią się badania Nifty od sanco plus łup nifty proja robiłam Sanco Plus , i te pierwsze prentalne z pappa, potem połowkowe i te trzeciego trymestru. Poza nimi na każdej wizycie usg, a prenetalne robił mi mój gin prowadzący ciążę.
jestem totalnie ciemna a nie wiem co mam wybraćA umiałabyś mi wyjaśnić czym różnią się badania Nifty od sanco plus łup nifty pro
Niestety nie potarfie. Pytałam o to mojego gina, on mi to tłumaczył, ale nie pamiętam niestety. Chodzi na pewno o DNA, chyba o jego zakres w badanej próbce. Coś tak mi świtaA umiałabyś mi wyjaśnić czym różnią się badania Nifty od sanco plus łup nifty pro
badaniaprenatalne.pl
mialam robiony zab bez znieczulenia gdy karmiłam synka, to było okropne wspinam to jak tortury myslalam ze rozszarpie mnie z bóluA nie dasz rady bez znieczulenia? Chory ząb jest bardziej niebezpieczny niz znieczulenie z tego co tlumaczyl mi kiedys dentysta. Jeśli bardzo Cie bolą zęby podczas borowania to chyba trzeba wziąć. Przejrzałam z grubsza net i piszą, że jest to znieczulenie miejscowe, jedynie uprzedź dentystę o ciąży- wtedy zastosuje trochę inne znieczulenie.
Ja stosuje femibionNo tutaj w DE jest jakiś szał na ten femibion, reklamują, u ginekologów tez wiszą reklamy, w aptekach jest wystawiany na półkach, No i polecają No, ja tez się jie znam, wiem ze w rossmanie coś tam można kupić, tak kiedyś przeglądałam, ale rzeczywiście, za dużo wyboru nie mamuszę się zadowolić femibionem, w pierwszej ciąży tez brałam femibion i wszystko było dobrze zawsze, normalnie się po nim czułam.
Nie tylko - plus ma to średnie znaczenie akurat.Niestety nie potarfie. Pytałam o to mojego gina, on mi to tłumaczył, ale nie pamiętam niestety. Chodzi na pewno o DNA, chyba o jego zakres w badanej próbce. Coś tak mi świta