reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Jestem z woj. Małopolskiego. U mnie termin z om 14 maj a z USG 18 maj - gdzieś tam w środku mam nadzieję że to błąd pomiaru ;)
Na pewno będę robić prenatalne ale jeszcze się nie umawiałam :D ale raczej bez testu pappa, chyba że na USG wyjdzie coś niepokojącego.a ty ?
To twoje pierwsze dziecko ? 😀
Tak 1 dziecko :) u mnie jest połączone papa z USG i nie można wybrać jednego . Więc zrobię mam nadzieje ze będzie dobrze.

Hej dziewczynki wracam do was. Jak pisałam w sobotę było serduszko a w poniedziałek dostałam żywa krew i skrzepy i umarłam na zawal. Od rana jestem w szpitalu , moje małe serduszko biję, walczy. Wspieram go jak tylko mogę. Dopinguje i mobilizuje go walki. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam wszystkie ❤❤

Dziewczyny, a czy miała któraś z Was jakieś doświadczenia z krwiakami w ciąży? mam prać luteine i za tydzień mam wizytę
wiesz co luteina przewaznie jest przepisywana w takiej sytuacji jako zabezpieczenie dzidziusia wiec spokojnie bo lekarz wie co robi :-) bo na krwiaka po prostu odpoczynek i nie przesilanie sie zeby zniknal :-) glowka do gory!

Ja akurat psiara i mam między innymi psią seniorkę. 14 letnią, chorą na czerniaka (po operacji i bez przerzutów jeszcze), korzysta z życia jakby miała z 3 lata. Wcześniej pożegnałam dwóch seniorów w dużo gorszym zdrowiu niż ona ale korzystających z życia na swój sposób :) po nich widać do kiedy chcą z nami być.
Dokładnie tak.

reklama
Hej dziewczynki wracam do was. Jak pisałam w sobotę było serduszko a w poniedziałek dostałam żywa krew i skrzepy i umarłam na zawal. Od rana jestem w szpitalu , moje małe serduszko biję, walczy. Wspieram go jak tylko mogę. Dopinguje i mobilizuje go walki. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam wszystkie ❤❤
Jeju, trzymam mocno za Was kciuki. A wiesz co było przyczyną krwawienia? Dalej krwawisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry