gooskaw
Fanka BB :)
Mega się stresuje bardzo chcemy mieć dzidzie to będzie nasza pierwsza (mój synek zmarł 3 lata temu jak miał pół roku zanik mięśniowy…) jestem przewrażliwiona i przejęta , mega się martwię czy wszystko Ok![]()
Mega usciski !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mega się stresuje bardzo chcemy mieć dzidzie to będzie nasza pierwsza (mój synek zmarł 3 lata temu jak miał pół roku zanik mięśniowy…) jestem przewrażliwiona i przejęta , mega się martwię czy wszystko Ok![]()
ja ide dopiero 6.10 (miałam isc 10.10 ale nie wytrzymam kolejnego weekendu haha )Tylko ja jeszcze nie bylam u lekarza?
Jakos spokojniejsza jestem niz poprzednio i chcialam zaczekac, aby juz cos bylo widac i uslyszec ten piekny dzwiek bijacego serduszka... :-)
Oczywiscie... moze byc rowniez odwrotnie, to tez biore pod uwage z racji bycia racjonalistka.
ja jestem z okolic. Dokładnie mam 30 km do PoznaniaCześć dziewczyny ja dziś zaczynam 8 tc, termin mam na 14 maja 2023. Mieszkam w Poznaniu. Męczą mnie mdłości i wymioty od 6 tc, do tego senność i rozdrażnienie.. byłam kilka dni temu na wizycie u ginekologa, pokazywał mi bijące serduszko i nawet mogłam je usłyszeć <3 Czy któraś z Was też jest z Poznania? Pozdrawiam![]()
Dzięki dziewczyny za wsparcie ! Chyba poprostu prywatnie się umówię do ginekologa na środę or będę się stresować i czekać na 11 października !Mega usciski !![]()
Hej ja jestem po in vitrow klinice po pozytywnej becie byłam tylko na jednej wizycie (5t+4d) potwierdzili ze jest pęcherzyk ciążowy i kazali umówić się na kolejną wizyte już do lekarza który ma prowadzić ciążę.
To chyba kwestia zdjęcia jest... przynajmniej tak mi się wydaje...Miałam tu o tym nie pisać tylko cierpliwie czekać na wizytę za 2 tyg. Ale trochę się martwię kształtem pęcherzyka. Nie wiem czy to kwestia USG czy on rzeczywiście jest taki rozciągnięty i spłaszczony. Lekarz powiedział że wszystko jest ok ale nie zapytałam wprost o ten pecherzyk. Jakaś zakręcona byłam że jest już serduszko itp. Czy ktoś też tak ma? Czy to ma znaczenie?