magdalena.
Fanka BB :)
w ciąży z druga córka byłam podczas pandemii i to był jedyny sposób żeby Stary usłyszał ze to nie arbuz mi rośnieDa posłuchanie serduszka, nie będę go używać, żeby wyłapać nieprawidłowości.
Chce słyszeć bicie serca dziecka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w ciąży z druga córka byłam podczas pandemii i to był jedyny sposób żeby Stary usłyszał ze to nie arbuz mi rośnieDa posłuchanie serduszka, nie będę go używać, żeby wyłapać nieprawidłowości.
Chce słyszeć bicie serca dziecka![]()
plan mamy już na koniec październikajuż nie mogę się doczekać, od pół roku siedzę z dziewczynami na działce, teraz w sumie pomieszkuje u rodziców, bo tak smutno samej, poza tym zimno i trzeba palić w piecu, ale nie jest łatwo w 7 osób na 47 m2
![]()
Dziewczyny a w sumie - co da Wam
Wg Was deketor oprócz być może niepotrzebnego stresu?
Nieprawidłowości nie wyłapiecie, dziecka tym nie uratujecie, nie pomoże on w niczym.
No trochę już czekamy, cały czas do mnie to nie dociera, jestem podekscytowana i trochę mam obaw ze jednak przeprowadzamy się na wieśAle suuuuper! Zazdroszczę ze to jużale pewnie sporo czasu już czekasz na ten moment ?
My mamy plan wprowadzić się do swojego domku tez na święta, ale w przyszłym roku. Tez jestem podekscytowana, mimo ze jeszcze z rok potrzebujemy żeby dom był zamieszkalny![]()
No trochę już czekamy, cały czas do mnie to nie dociera, jestem podekscytowana i trochę mam obaw ze jednak przeprowadzamy się na wieśpoza tym boje się jak córka zniesie zmiane przedszkola, na razie jej nie mówiliśmy ze musi zmienić bo ona jest bardzo uczuciowa i przeżywa strasznie wszystko wiec nie chcieliśmy żeby się tyle czasu stresowała…
u mnie do pracy przyjechaly juz swiateczne slodyczeMąż kupił wczoraj świeczkę o takim idealnie świątecznym zapachusynuś właśnie spi, a ja sobie zaparzyłam zimowa herbatę w świątecznym kubku i wcinam mandarynki… omg.
mam ochote puścić świąteczne piosenki
![]()
mi się dzieje tak samo, coś się dzieje z forum, dlatego daje milion odpowiedziu mnie do pracy przyjechaly juz swiateczne slodyczecudowny czas i dla mnie moze trwac nawet i pol roku
Irytuje mnie to ze czesto Was cytuje, i jak przechodze na nastepna strone to mi kasuje wszystko co napisalam… i potem trace wene![]()
dokładnie tez tak mam, uwielbiam okres przed świąteczny i zaczynam go sobie już wcześnieju mnie do pracy przyjechaly juz swiateczne slodyczecudowny czas i dla mnie moze trwac nawet i pol roku
Irytuje mnie to ze czesto Was cytuje, i jak przechodze na nastepna strone to mi kasuje wszystko co napisalam… i potem trace wene![]()
dramatmi się dzieje tak samo, coś się dzieje z forum, dlatego daje milion odpowiedzi![]()