Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tak, jakie to męczące było. U mnie 2 po terminie (śmieję się, że jak teraz dzidzi by poczekałą, to może sobie zrobi urodziny na dzień dzieckaja to mam nadzieje ze sie nie przeterminuje znow… pamietam te dni ciagnace sie do porodu, i co chwile dzwoniacy telefon czy juz urodzilam czy jeszcze nie…
Ja nie raz zapomniałam wziąć tabletki na noc :/Dziewczyny pomóżcie. Mam brać duphaston 3x1 rano zjadłam , teraz się zdrzemnęłam i wzięłam tabletkę zawsze drugą jem koło 15 i teraz nie wiem czy ja zjadłam ta tabletkę przed zaśnięciem czy nie. Jeśli tak tzn ze zjadłam i o 15 i o 17i następna szykuje się na noc. Nie wiem co mam robić nie pamiętam za nic w świecie czy jadłam o 15 czy nie .... wydaje mi się że nie bede jadła już na noc w razie czego żeby nie przedawkować. A jutro muszę zapisywać czy jadłam czy nie.
Co o tym myślicie? Czy zjeść jeszcze na noc , ale jak to będzie już 4 dzisiaj i coś się stanie z dzieckiem bo przedawkuje. Matko nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieje![]()
Duphaston to sztuczny progesteron, nie da się przedawkować progesteronu w ciąży. Nie przejmuj sięDziewczyny pomóżcie. Mam brać duphaston 3x1 rano zjadłam , teraz się zdrzemnęłam i wzięłam tabletkę zawsze drugą jem koło 15 i teraz nie wiem czy ja zjadłam ta tabletkę przed zaśnięciem czy nie. Jeśli tak tzn ze zjadłam i o 15 i o 17i następna szykuje się na noc. Nie wiem co mam robić nie pamiętam za nic w świecie czy jadłam o 15 czy nie .... wydaje mi się że nie bede jadła już na noc w razie czego żeby nie przedawkować. A jutro muszę zapisywać czy jadłam czy nie.
Co o tym myślicie? Czy zjeść jeszcze na noc , ale jak to będzie już 4 dzisiaj i coś się stanie z dzieckiem bo przedawkuje. Matko nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieje![]()