Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja sie oszczędzam jak sie da, mam 1,5 rocznego syna i staram sie go nie nosić, nie dźwigać nic ciężkiego, i dużo odpoczywam, tez przez samo poczucie a tez przez to ze już jestem po stratach. Mąż bardzo sie boi i jak widzi ze próbuje coś tam cięższego przesunąć czy podnieść, albo jak sie zapomnę i wezmę synka na ręce to on aż cały wre. Mam nadzieje ze jak skończy się ten pierwszy trymestr to weźmiemy już trochę na luz. Psychika po stratach już niestety nie ta samaMam do Was pytanie. Czy w związku z ciążą oszczędzanie się jakoś czy zachowujecie się jak wcześniej? Mam na myśli normalne obowiązki - odkurzanie, wzorowanie wanny, mycie podłóg itp. Jak to u Was jest?
a długo mialas mdłości ? Ja przy synku na szczęście nie, wraz z pierwszym trymestrze minęły mdłości i mięso wróciło do jadłospisuW pierwszej ciąży mdłości pojawiły się w 6 tygodniu. Ciekawe jak będzie w tej![]()
Ja dwa miesiące temu przeszłam przez ciążę biochemiczną. Też mam z tyłu głowy strach, że zaraz to się skończy. Oby nieja sie oszczędzam jak sie da, mam 1,5 rocznego syna i staram sie go nie nosić, nie dźwigać nic ciężkiego, i dużo odpoczywam, tez przez samo poczucie a tez przez to ze już jestem po stratach. Mąż bardzo sie boi i jak widzi ze próbuje coś tam cięższego przesunąć czy podnieść, albo jak sie zapomnę i wezmę synka na ręce to on aż cały wre. Mam nadzieje ze jak skończy się ten pierwszy trymestr to weźmiemy już trochę na luz. Psychika po stratach już niestety nie ta sama![]()
Przez jakieś dwa miesiące, głównie z rana. Leczę się na niedoczynność tarczycy i było ciężko brać tabletki na czczo i nie jeść po nich godzinęa długo mialas mdłości ? Ja przy synku na szczęście nie, wraz z pierwszym trymestrze minęły mdłości i mięso wróciło do jadłospisuale właśnie miałam coś takiego ze odtrącać mnie rosół, nie mogłam na niego patrzeć i go czuć przez cała ciąże, jeszcze po porodzie musiałam się na przyzwyczaić do rosołu
![]()
A mnie dzisiaj lekarza nastraszyla, ze bole moga oznaczac ciaze pozamaciczna….. jestem lekko podla
Na początku ciąży bóle to chyba normalna sprawa u większości. Nie martw się na zapas. Co dokładnie czujesz? Mocno boli ?A mnie dzisiaj lekarza nastraszyla, ze bole moga oznaczac ciaze pozamaciczna….. jestem lekko podlamana