550zl, usg i test pappaDziewczyny ile u Was kosztuje USG prenatalne? Mi powiedział 300zl
Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
550zl, usg i test pappaDziewczyny ile u Was kosztuje USG prenatalne? Mi powiedział 300zl
U mnie 360 złDziewczyny ile u Was kosztuje USG prenatalne? Mi powiedział 300zl
Ja też zawsze miałam usg, czy to w ciąży czy jak szlam po prostu z inną sprawą do ginekologa. Dlatego byłam w szoku jak tutaj dziewczyny pisały, że nie mają usg. Dla mnie wizyta bez usg to jak nie wizyta, właściwie nic się nie wie przecież...W ogóle, to ja chyba mam szczęście. Bo nawet jak przed ciążą chodziłam do przypadkowych lekarzy w LuxMedzie i mowilam, że chciałabym się upewnić, czy wszystko u mnie w porzadku, to zawsze sami zapraszali na USG. Owszem, nawet tych „na już” sprawdzałam na znanymlekarzu, ale serio, praktycznie za każdym razem było okej albo bardzo dobrze nawet.
650 zł usg prenatalne plus krew na pappaDziewczyny ile u Was kosztuje USG prenatalne? Mi powiedział 300zl
450 zł test pappa plus usg . U nie można wybrać tylko jednego , trzeba zrobić razem.Dziewczyny ile u Was kosztuje USG prenatalne? Mi powiedział 300zl
Może herbata miętowa? Jak nie byłam w ciąży pomagał espumisan ale nie wiem czy to można w ciąży jeść.Dziewczyny, co polecacie na wzdęcia? Ledwo moge dotknąć brzucha tak sie napompowal i strasznie boli![]()
Dziewczyny, co polecacie na wzdęcia? Ledwo moge dotknąć brzucha tak sie napompowal i strasznie boli![]()
Jeny, mam nietolerancję laktozy wiec odpada, chyba umarłabym na toalecieJa mam tez z tym problem od pewnego czasu. Pije maślanki i kefiry i pomaga![]()