Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej u nas to samo. Trzymam mała w domu bo w żłobku bostonka. Ile czasu zostawiasz syna w domu? Nie wiem jak długo ten wirus krąży w otoczeniu. Nie chcę żeby się zaraziła zaraz po powrocie@Aleksandra91 ja sie kompletnie na bostonkach nie znam ale wiem jedno ze goraczka w ciazy w pierwszym trymestrze moze byc niebezpieczna wiec dbaj o siebie domowymi sposobami i obys szybko doszla do siebie:-)
Ja wlasnie mlodego przetrzymuje w domu bo w grupie tez bostonka a boje sie byc chora i tak meczymy sie w domu razem.
Ja mam i już używam. Od 10 tc już znalazłam tętno, dzisiaj też słuchałamDziewczyny czy któraś z Was używa (jeśli tak od którego tygodnia ciąży) detektor tętna?
Czytałam ze nie ma żadnych przeciwskazan i jest w pełni bezpieczne, ale im mniejszy płód tym ciężej do namierzenia
Macie jakieś doświadczenia?
Hej u nas to samo. Trzymam mała w domu bo w żłobku bostonka. Ile czasu zostawiasz syna w domu? Nie wiem jak długo ten wirus krąży w otoczeniu. Nie chcę żeby się zaraziła zaraz po powrocie
Używałam w pierwszej ciąży tak od 12 tyg- przez covid musiałam czekać długo na wizytę no i same powikłania wywoływały stres, wspaniała rzecz. Na tym etapie znajduje się fasolka bardzo niskoJa mam i już używam. Od 10 tc już znalazłam tętno, dzisiaj też słuchałam
Najlepiej jest po przebudzeniu albo po spacerze bo wtedy największa szansa, że dziecko śpi i się nie rusza. A np po jedzeniu może robić fikołki i nie uchwycicie serduszkamnie detektor na razie bardzo uspakaja. I znajduje dźwięk baaardzo nisko.
Kupiłam i testowałam. Słyszałam, ale nie jestem pewna czy to tętno dziecka czy moje. Niby było szybsze ale pewności nie mam. Panietasz może jakie tętno miałaś?Ja mam i już używam. Od 10 tc już znalazłam tętno, dzisiaj też słuchałam
Najlepiej jest po przebudzeniu albo po spacerze bo wtedy największa szansa, że dziecko śpi i się nie rusza. A np po jedzeniu może robić fikołki i nie uchwycicie serduszkamnie detektor na razie bardzo uspakaja. I znajduje dźwięk baaardzo nisko.
A co to znaczy?Dobra dziewczyny, które nie załapały się na listę prywatnego wątku, a chcą tam być. Będę aktualizowała obecną listę, więc proszę o info, jeśli chcecie się dopisać.
To już raczej będzie ostatnia szansa dopisania się, bo wchodzimy tam na prywatne tematy i chcemy mieć zaufane grono![]()