Roxana1889
Zaangażowana w BB
U mnie chyba nic z tego…. Beta bardzo niska (14), wlasnie czekam na USG
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To na lux med nie robią od razu USG podczas wizyty tylko trzeba iść specjalnie?Ja dziś idę na wizytę, dzisiaj u mnie 5+5 ale to Luxmed wiec dostanie jedynie skierowania na badania i usg![]()
Przy becie 14 pęcherzyk widoczny ?Jestem po USG, pecherzyk w macicy jest, ale bardzo malutki, za tydzien kontrola czy cos z tego bedzie
Jesteś pewna że beta 14? Bo przy takiej becie nic na usg nie widać wiec troche to dziwne ....Jestem po USG, pecherzyk w macicy jest, ale bardzo malutki, za tydzien kontrola czy cos z tego bedzie
Moze rzeczywiscie cos pokickalam z ta beta, nawet nie sprawdze bo w No nie mamy dostepu do wynikow.Jesteś pewna że beta 14? Bo przy takiej becie nic na usg nie widać wiec troche to dziwne ....
Może jest w innej wartości pęcherzyk widać przy becie około 1000, więc wygląda na to że Twoja beta jest ładna, a widać tylko pęcherzyk, bo to jeszcze wczesna ciążaMoze rzeczywiscie cos pokickalam z ta beta, nawet nie sprawdze bo w No nie mamy dostepu do wynikow.
Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?Moze rzeczywiscie cos pokickalam z ta beta, nawet nie sprawdze bo w No nie mamy dostepu do wynikow.
Mnie się zdarzyło dwa razy trafić w luxmed na wizytę z usg od razu i niestety przy pierwszej lekarz nie rozpoznał ciąży pozamacicznej (ciaza zostala rozpoznana w zwykłym szpitalu kilka godzin później...), a na drugiej wizycie, u kogoś innego, lekarz zaproponował wycięcie naciętego po ciąży pozamacicznej jajowodu "tak na wszelki wypadek", mimo, że zabieg był wykonywany przez bardzo dobrego i doświadczonego lekarza, który wiedział co robi podczas zabiegu. Więcej już nie poszłam do luxmedTo na lux med nie robią od razu USG podczas wizyty tylko trzeba iść specjalnie?
Poszperaj w necie na norweskich stronach. Może uda Ci się znaleźć ichniejsze jednostkiMoze rzeczywiscie cos pokickalam z ta beta, nawet nie sprawdze bo w No nie mamy dostepu do wynikow.