magdalena.
Fanka BB :)
tak, ja dziś dostałam skierowanie już na USG do 10 tyg i USG 11-13 tydzieńTo na lux med nie robią od razu USG podczas wizyty tylko trzeba iść specjalnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak, ja dziś dostałam skierowanie już na USG do 10 tyg i USG 11-13 tydzieńTo na lux med nie robią od razu USG podczas wizyty tylko trzeba iść specjalnie?
Dziekujenie, czekam na grudniowych. Ale widząc cię tutaj, musiałam przybyć z kciukami! Trzymamy kciuki nasza cała grudniowa gromadką!![]()
W poprzedniej ciąży chodziłam dodatkowo w lux med na wizyty i miałam na każdej usg. Co prawda słabej jakości i wiele lekarz nie mówił, ale widziałam jak się bobo rusza, zawsze to spokój w głowietak, ja dziś dostałam skierowanie już na USG do 10 tyg i USG 11-13 tydzień
ja prowadziłam dwie ciąże, każda u innego lekarza i nikt mi nie robiłW poprzedniej ciąży chodziłam dodatkowo w lux med na wizyty i miałam na każdej usg. Co prawda słabej jakości i wiele lekarz nie mówił, ale widziałam jak się bobo rusza, zawsze to spokój w głowieA te trzy główne usg trymestralne to co innego i na nie miałam też skierowania dodatkowe. Wychodzi na to, że co lux med to inna praktyka
![]()
Ale trafiłaś na "specjalistów"Mnie się zdarzyło dwa razy trafić w luxmed na wizytę z usg od razu i niestety przy pierwszej lekarz nie rozpoznał ciąży pozamacicznej (ciaza zostala rozpoznana w zwykłym szpitalu kilka godzin później...), a na drugiej wizycie, u kogoś innego, lekarz zaproponował wycięcie naciętego po ciąży pozamacicznej jajowodu "tak na wszelki wypadek", mimo, że zabieg był wykonywany przez bardzo dobrego i doświadczonego lekarza, który wiedział co robi podczas zabiegu. Więcej już nie poszłam do luxmed![]()
W których grudniówkach byłaś?Dziekuje
Ty też czekasz na maj?![]()
Tegorocznych.W których grudniówkach byłaś?
chyba nie ma czegoś takiego jak samo HCG. Jeśli to normalne badanie beta HCG to wychodziłoby ze jesteś w 5 tyg ciążyDziewczyny, czy HCG 919 jest ok wynikiem? Nie beta tylko normalne HCG
Dziewczyny, czy HCG 919 jest ok wynikiem? Nie beta tylko normalne HCG