Dzięki, u mnie wzorowy przyrostChyba około 60-100%
Są różne kalkulatory do liczenia np tu Link do: Kalkulator beta HCG - Plodnosc.pl

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, u mnie wzorowy przyrostChyba około 60-100%
Są różne kalkulatory do liczenia np tu Link do: Kalkulator beta HCG - Plodnosc.pl
SuperDzięki, u mnie wzorowy przyrost![]()
To pochwal się czekamy, ja planuję w środę zrobić pierwsza , i powtórzyć w piątekDzięki, u mnie wzorowy przyrost![]()
Środa 114, piątek 397To pochwal się czekamy, ja planuję w środę zrobić pierwsza , i powtórzyć w piątek![]()
PięknaŚroda 114, piątek 397![]()
A jakie miałaś wartości 24 i 26?CześćBetę robiłam 24.08 i 26.08, przyrost wyszedł mi taki jak być powinien. Wizytę u ginekologa mam 7.09. Myślicie, że przed wizyta mam jeszcze powtórzyć badanie bety czy to co zrobiłam w tym tygodniu wystarczy?
myśle ze wystarczy, ewentualnie lekarz jeszcze skieruje Cię na betęCześćBetę robiłam 24.08 i 26.08, przyrost wyszedł mi taki jak być powinien. Wizytę u ginekologa mam 7.09. Myślicie, że przed wizyta mam jeszcze powtórzyć badanie bety czy to co zrobiłam w tym tygodniu wystarczy?
Ja też oznaczę raz plus po 48 godzinach. Chyba, że po drodze do wizyty coś się wydarzy. Później będę liczyła na USGCześćBetę robiłam 24.08 i 26.08, przyrost wyszedł mi taki jak być powinien. Wizytę u ginekologa mam 7.09. Myślicie, że przed wizyta mam jeszcze powtórzyć badanie bety czy to co zrobiłam w tym tygodniu wystarczy?