ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dziewczyny, była któraś z Was na wizycie jeszcze przed serduszkiem? Jak gak to w jakim dniu ciąży i co było widoczne na usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Czwartek to już lada moment! Będę trzymała kciuki za serduszkou mnie ciężko z tymi Mdłościami. No i stresuje się z dnia na dzień coraz bardziej, w czwartek mam wizytę dopiero pierwsza, a chciałabym już wiedzieć czy maleństwo jest, czy ma serduszko, tka się boje![]()
Ja ma w poniedziałek wizytę już 3ciąu mnie ciężko z tymi Mdłościami. No i stresuje się z dnia na dzień coraz bardziej, w czwartek mam wizytę dopiero pierwsza, a chciałabym już wiedzieć czy maleństwo jest, czy ma serduszko, tka się boje![]()
Ja byłam. W 5+2 miałam pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym. Potem w 6+0 już biło serduszko i prawie 4mm człowiekaDziewczyny, była któraś z Was na wizycie jeszcze przed serduszkiem? Jak gak to w jakim dniu ciąży i co było widoczne na usg?
Ja będę chodzić sama. Poprzednia ciąża w czasie pandemii, wizyty tylko samodzielne. I mnie to w sumie odpowiadało.Czwartek to już lada moment! Będę trzymała kciuki za serduszko.
Dziewczyny, pierwsze usg odbyłyscie/odbędziecie z partnerami czy same?
U mnie mój parter bym ze mną na obu usg które mialam do tej pory. I jeśli będę miała wizyty wieczorne to będzie na każdą ze mną chodził. A jeśli wizyta wypadnie mi rano to pójdę sama.Czwartek to już lada moment! Będę trzymała kciuki za serduszko.
Dziewczyny, pierwsze usg odbyłyscie/odbędziecie z partnerami czy same?
Ja też ciągle bym spałaJa jestem okropnie zmęczona. Czuję się senna, ale ciężko mi zasnąć.
Nie wiem, czy łączyć to z ciążą czy z deszczami
W pierwszej ciąży potrzebowałam bardzo dużo snu. W tej będzie trochę trudniej, bo mam roczną córkę, ale damy radę![]()
Ja mam 14 miesięcznąJa jestem okropnie zmęczona. Czuję się senna, ale ciężko mi zasnąć.
Nie wiem, czy łączyć to z ciążą czy z deszczami
W pierwszej ciąży potrzebowałam bardzo dużo snu. W tej będzie trochę trudniej, bo mam roczną córkę, ale damy radę![]()
Podobno to wina skoku progesteronu. Ale to dla mnie w sumie miłe, bo skoro hormony skaczą, to Wiem Że Coś Się DziejeJa też ciągle bym spaławczoraj w ciągu dnia zaliczyłam dwie drzemki, a potem już o 22 już byłam w łóżku
dzisiaj wstalam zjeść sniadanie i nadal leżę
![]()
Byłoby fajnie, bo mój progesteron nie powalał wynikiem. Może skoczyłPodobno to wina skoku progesteronu. Ale to dla mnie w sumie miłe, bo skoro hormony skaczą, to Wiem Że Coś Się Dzieje![]()