Roxana1889
Zaangażowana w BB
Dawaj znać od razu jak bedziesz cos wiedziałatak. czekam jak na szpilkach na te wyniki. Zazwyczaj przed 12 już były :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dawaj znać od razu jak bedziesz cos wiedziałatak. czekam jak na szpilkach na te wyniki. Zazwyczaj przed 12 już były :/
Ja przestałam jeść. Ja wpieprzamA czy Was też tak męczy ciągły głód? Od kilku dni non stop jestem głodna, a przez to rozdrażniona..
Chciałabym... bo ja to nic nie jem praktycznie... suchary z masłem dziś w miarę wchodzą i teraz mecze jogurt z gruszką i orzechami... ale mecze go już 30 min... tragediaA czy Was też tak męczy ciągły głód? Od kilku dni non stop jestem głodna, a przez to rozdrażniona..
a różowe plamienia/ różowy śluz ?Trzymamy!
Dziewczyny, a czy któraś z Was miała brązowe plamienie?
łącze się w bólu.Chciałabym... bo ja to nic nie jem praktycznie... suchary z masłem dziś w miarę wchodzą i teraz mecze jogurt z gruszką i orzechami... ale mecze go już 30 min... tragedia![]()
pamietam jak siostra miała fazę na kaktusy, normalnie pożerała je, a urodził się chłopaczekJa przestałam jeść. Ja wpieprzam((
Nigdy tyle nie jadłam, co teraz. Chyba nawet w pierwszej ciąży nie, bo wtedy za dużo pracowałam, żeby jeść. A teraz urlop na finiszu, ciąża i bliskość lodówki i spiżarni.
I nadal nie wiadomo, czy chłopak czy dziewczyna, bo raz jem słodkie, a raz śledzie XD taki żarcik (chociaż w pierwszej ciąży wyciągałam lody kaktus w ilościach przerażających i mam córkę)
Urocze są te przesądy i wierzenia.
Co za historia u ciebie! Jesteś w kontakcie z lekarzem? Przy takiej becie jest już minimalna szansa, że gdzieś te ciąże wyłapie na dobrym sprzęcie usg. Jak nie dziś to jutro już powinna przekroczyć 1000Mam.
Beta 883,60