Ewq9
Fanka BB :)
Ja okolice WadowicMałopolska- Tarnów

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja okolice WadowicMałopolska- Tarnów
byłam w Wadowicach na mega dobrej pizzy. Ale nie pamietam jak się nazywała ta pizzeriaJa okolice Wadowic![]()
Pizza pizzą ale jakie burgery w burgerownibyłam w Wadowicach na mega dobrej pizzy. Ale nie pamietam jak się nazywała ta pizzeriaale jak se ja przypomnę to aż ślinka leci
![]()
wlansie tez słyszałam, mieliśmy dylemat, bo burgerownia tez była super oceniana, ale bardziej był smak na pizzęPizza pizzą ale jakie burgery w burgerowni![]()
Do wadowic na wagary jeździłamJa okolice Wadowic![]()
Nic fajnego.@Charlotte21 tez mam właśnie po pierwszej ciąży rozstęp tego mięśnia i w sumie nie zdążyłam o to zadbać, a tu już trzecia ciąża![]()
Woj śląskie ale dokladnie Jura Krakowsko Czestochowska.Dziewczyny a z jakiej części Polski jesteście? Jest tu ktoś z Podkarpacia tej pięknej stolicy Polski tak niedocenianej i wyśmiewanej ze względu na rząd![]()
W piątek, na wizycie, pytałam o to i lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań do lotu w niepowikłanej ciąży. Ja lece za 2 dni, wracam 27 a potem znów 10.10 lecę w kolejną podróż.Tak pytam bo my lecimy na urlop i już różne rzeczy słyszałam o locie samolotem,że zaczynam się martwic
O matko zazdroszczę ja też chcę gdzieś leciećW piątek, na wizycie, pytałam o to i lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań do lotu w niepowikłanej ciąży. Ja lece za 2 dni, wracam 27 a potem znów 10.10 lecę w kolejną podróż.