Ja tak samo , mam nadzieję że w sobotę zobaczę serduszko pierwszy raz w życiuJa nie mam karty ciąży. Nawet serduszka nie widziałam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo , mam nadzieję że w sobotę zobaczę serduszko pierwszy raz w życiuJa nie mam karty ciąży. Nawet serduszka nie widziałam
6+3 , ostatni okres mialam 07.08
DokładnieJa schudłam od kwietnia ponad 10 kg i ani przez chwilę nie pomyślałam, że szkoda mi będzie przytyć przez ciąże. Chce urodzić zdrowe dziecko i nie obchodzi mnie to czy przytyje i ile. Schudłam raz to i schudnę drugi raz. A nawet jak nie schudnę, to nadal będę szanowała swoje ciało bo będzie mi przypominało jaką walkę stoczyłam, żeby mieć dziecko.
Taka podstawa to kwas foliowy + witamina D +omega 3Dziewczyny jakie bierzecie suplementy w 8tc co polecacie?
To suplementuj magnezA łapią Was skurcze? Ja mam już masakrę, pomimo ze kawę pije rzadko ostatnio ()
Gratulacje!! To chyba Ty pisałaś,że u nas podobnie się wszystko zgrało?Hej, dziś byłam na pierwszej wizycie. Jestwszystko ok i się zgadza z moimi obliczeniami . Zatem termin porodu mi ustalił na 11.05 . Na USG 6+4 z OM 7+1