• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Zazdroszczę urlopu, wiem, że mogę iść po tych stratach na l4 ale to oznacza ciągle bycie w domu i myślenie, a w pracy jakoś to leci i tylkoe nie główkuje
Współczuję straconych ciąż..ja też mam 1 poronienie za sobą i ciągle myślę co to będzie.. mi ciężko wrócić do pracy bo córka dopiero poszła do żłobka i jest ciagle chora, więc czy wrócę do pracy czy nie to i tak pewnie ciągle będę na zwolnieniach ze względu na te chorobska

reklama
U mnie jak tak probowalam i w sumie bylam tylko na usg aby potwierdzić przed drugim poronieniu czy serce bije to się tak oburzył ze kazal mi wyjsc i nie wykorzystywać nfz jak place prywatnie. Wtedy mnie tak scielo ze nic mu nie powiedzialam oprócz dowidzenia...
Wykorzystywać NFZ ? A to nie płacisz składek, nie masz do tego pełnego prawa i jesteś odpowiedzialna ze lekarz pracuje w NFZ a nie pachnącym prywatnym gabineciku? Ja bym tam burze rozpętała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry